Afvallen en gewicht- beheersing

Loop jij daar ook tegen aan dat je wat gewicht wilt verliezen? Heb je al vaker gedacht ‘ik wil wat aan mijn gewicht-beheersing doen’? Wellicht pas je al een nieuwe eetstijl toe en misschien ben  je nog niet helemaal tevreden terwijl  die valkuil op de loer ligt: je wilt wel, maar…

Ik weet van mensen om mij heen dat ze wel gemotiveerd zijn, maar dat het lastig is om de mindset voor langere tijd te veranderen.

DAAR KAN JIJ JEZELF MEE HELPEN EN IK HELP JE GRAAG MEE, Hoe we dat doen…..?

Door een specifieke meditatie die op jouw lijf geschreven is, te beluisteren. Deze meditatie die jou op een simpele en doeltreffende manier helpt om jouw doel te bereiken. De meditatie neemt je mee naar een diepe ontspanning waarin de woorden rechtstreeks naar je onderbewuste gaan en Daar samen met je bewuste het werk doet. Deze 5 zinnen beginnen met een D, de D van DOEL en DOEN.

Natuurlijk zijn deze meditaties getest door een aantal mensen die graag gewicht wilden verliezen en, zoals een van hen zei, ‘op een dood spoor’ zat. De meditaties zijn energetisch op de persoon afgestemd en dat maakt dat ze nog beter hun werk doen!

De reacties over gewicht-beheersing zijn positief. Een van de afnemers zegt: “De meditatie heb ik goed ontvangen, ik viel meteen in slaap dus heb ik het nogmaals beluisterd.” En: “Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft een heel ontspannende werking, ik ga deze voorlopig Iedere dag beluisteren”

“Een aantal woorden blijven in mij rondzingen en ze doen Zo Heel Goed.”

Een collega en ik hebben dit samen gecreëerd. Hij heeft het technische gedeelte ter hand genomen, en ook de muziek onder mijn ingesproken tekst gezet. Achter de schermen hebben we hier al een hele tijd aan gewerkt. We hebben een pakket samengesteld, zodat jij kan kiezen wat het beste bij jou past.

De eerste meditatie van gewicht-beheersing vormt de basis. Ik werk graag met een goed fundament. Een tweede meditatie als vervolg  kan je na ongeveer 4 weken aanschaffen. Deze werkt dieper op de emotionele laag, hierdoor gaat gewicht-beheersing nog makkelijker.

Het pakket waar uit je kan kiezen

Pakket 1

Pakket 1 bevat de basis- meditatie en kost €11,00. Voor een goed resultaat beluister je deze meditatie 1 keer per dag, liefst vier weken en langer mag ook.

De meditatie is energetisch op jouw lijf geschreven. Mocht je tijdens het luisteren in slaap vallen? Geen probleem, meestal werkt ze dan nog wel dieper door. De meditatie kan ik via We Transfer sturen of voor jou op een

USB stick zetten dan komen die kosten erbij en maak je € 25,50 over.

Pakket 2

Pakket 2 bevat de basis-meditatie en een MOM (MIR-Methode Op Maat)* Deze maak ik d.m.v. spiertesten, waarvoor je eerst een intakeformulier toegestuurd krijgt. Kies je voor dit pakket, dan ontvang ik graag een verzoek voor desbetreffend formulier. Nadat ik het ingevuld retour heb gekregen kan ik aan het werk om jouw MOM- maatwerk te leveren. Deze voer je uit op een tijdstip die jou het beste past. Dit pakket kost € 75,00 plus  meditatie /USB en verzendkosten.( zie boven)

Pakket 3

Pakket 3 bevat de basis-meditatie, een MOM plus 4 weken ondersteuning d.m.v. mails 1-3x per week. Dit pakket kost €240,00 ( exclusief USB en verzendkosten, zie boven)

Ik hoor graag welk pakket jij kiest. Om het makkelijk voor je te maken kan je onderaan deze pagina al jouw keuze maken of vragen stellen.

Het bedrag kan je over maken onder vermelding van gewenst pakket NL68RABO0312968361 ten name van M.M. Pielage met vermelding van jouw naam en (ik herhaal even) welk pakket van gewicht-beheersing je kiest. Ik ontvang dan je mail – en ontvangst adres.

 

*Op een andere plek op deze website, Onder de knop Mogelijkheden, kan je ook lezen over een MOM ( MIR-Methode Op Maat) waarmee ik een huiswerk tool Specifiek voor jou kan maken. Ik werk met de gegevens die jij mij geeft.

We gaan met de MOM echt naar de onderliggende oorzaak die onder je probleem of blokkade zit, vaak zijn dit oude emoties die je onbewust bent, of verstopt hebt omdat ze ooit heel pijnlijk waren. Nu ben je volwassen en reageer je nog op die manier.

De MOM werkt verhelderend en helend. Ze geven veel ontspanning en meer ruimte. Jullie gun ik ook ruimte en ontspanning en een fijn leven. Dat draag ik graag uit en een aantal van jullie die me al kennen weten dat ik vol passie en warme aandacht dit mooie werk doe (Ja, ik durf mezelf een schouderklopje te geven en hopelijk doen jullie dat ook steeds meer en meer; vooral nadat je vaker de meditatie over gewicht-beheersing hebt beluisterd).

Ik hoor graag van je.