Afvallen en gewichts- beheersing

Loop jij daar ook tegen aan dat je wat gewicht wilt verliezen, er al vaker over na hebt gedacht, wellicht al een nieuwe eetstijl aan het toepassen bent…en dat je nog niet helemaal tevreden bent… dat steeds die valkuil op de loer ligt, je wilt wel, maar…

Ik weet van mensen om mij heen dat ze wel gemotiveerd zijn, maar dat het lastig is om de mindset voor langere tijd te veranderen.

DAAR KAN JIJ JEZELF MEE HELPEN EN IK HELP JE GRAAG MEE, Hoe we dat doen…..?

Door een specifieke meditatie die op jouw lijf geschreven is, te beluisteren. Deze meditatie die jou op een simpele en doeltreffende manier helpt om jouw doel te bereiken. De meditatie neemt je mee naar een diepe ontspanning waarin de woorden rechtstreeks naar je onderbewuste gaan en Daar samen met je bewuste het werk doet. Deze 5 zinnen beginnen met een D, de D van DOEL en DOEN

Natuurlijk zijn deze meditaties getest door een aantal mensen die graag gewicht wilden verliezen en, zoals een van hen zei, op een dood spoor zat. De meditaties zijn energetisch op de persoon afgestemd en dat maakt dat ze nog beter hun werk doen!

De reacties zijn positief. Een van de afnemers zegt: “De meditatie heb ik goed ontvangen, ik viel meteen in slaap dus heb ik het nogmaals beluisterd.” En: “Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft een heel ontspannende werking, ik ga deze voorlopig Iedere dag beluisteren”

“Een aantal woorden blijven in mij rondzingen en ze doen Zo Heel Goed.”

Een collega en ik hebben dit samen gecreëerd. Hij heeft het technische gedeelte ter hand genomen, en ook de muziek er onder gezet. Achter de schermen hebben we hier al een hele tijd aan gewerkt. We hebben een pakket samengesteld, zodat jij kan kiezen wat het beste bij jou past.

Deze eerste meditatie vomt de basis. Ik werk graag met een goed fundament. Een tweede meditatie als vervolg is ook klaar en deze kan je na ongeveer 5 weken aanschaffen. Deze werkt dieper op de emotionele laag en gaat het nog makkelijker.

Het pakket waar uit je kan kiezen

Pakket 1

Pakket 1 bevat deze meditatie en kost €11,00. Voor een goed resultaat beluister je deze meditatie 1 keer per dag, liefst vier weken en langer mag ook.

De meditatie is energetisch op jouw lijf geschreven. Mocht je tijdens het luisteren in slaap vallen? Geen probleem, meestal werkt ze dan nog wel dieper door. De meditatie kan ik via Dropbox sturen, via We Transfer of voor jou op een

USB stick zetten dan komen die kosten (USB € 10,00 plus speciale enveloppe & postzegels € 2,50 )= € 12,50 erbij.

Pakket 2

Pakket 2 bevat de meditatie en een MOM (MIR-Methode Op Maat)* Deze maak ik d.m.v. spiertesten, waarvoor je eerst een intakeformulier toegestuurd krijgt. Kies je voor dit pakket, dan ontvang ik graag een verzoek voor desbetreffend formulier. Nadat ik het ingevuld retour heb gekregen kan ik aan het werk om jouw MOM- maatwerk te leveren. Deze voer je uit op een tijdstip die jou het beste past. Dit pakket kost € 75,00 ( exclusief USB en verzendkosten, zie boven)

Pakket 3

Pakket 3 bevat de meditatie, een MOM plus 4 weken ondersteuning d.m.v. mails 1-3x per week. Dit pakket kost €240,00 ( exclusief USB en verzendkosten, zie boven)

Ik hoor graag waar jij voor kiest.

Wil je alleen de meditatie dan geef je dat aan op het formulier onder aan deze bladzijde, daarna maak je alvast € 11,00 over (Deze kan ik verzenden via Dropbox of We Transfer. Wil je dat aangeven in de mai cq via de mogeljkheid onderaan deze bladzijde). Op een USB dan wordt het € 25,00 op rekening nummer NL68RABO0312968361 ten name van Margreet Pielage met vermelding van jouw naam en Meditatie pakket 1. Ik ontvang dan graag je mail – en ontvangst adres.

Welk pakket kies jij? Dat hoor ik graag van je. Om het makkelijk voor je te maken kan je onderaan deze pagina al jouw keuze maken en of meer vragen stellen.

*Op een andere plek op deze website, Onder de knop Mogelijkheden, kan je ook lezen over een MOM ( MIR-Methode Op Maat) waarmee ik een huiswerk tool Specifiek voor jou kan maken. Ik werk met de gegevens die jij mij geeft.

We gaan met de MOM echt naar de onderliggende oorzaak die onder je probleem of blokkade zit, vaak zijn dit oude emoties die je onbewust bent, of verstopt hebt omdat ze ooit heel pijnlijk waren. Nu ben je volwassen en reageer je nog op die manier.

De MOM werkt verhelderend en helend. Ze geven veel ontspanning en meer ruimte. Jullie gun ik ook ruimte en ontspanning en een fijn leven. Dat draag ik graag uit en een aantal van jullie die me al kennen weten dat ik vol passie en warme aandacht dit mooie werk doe (Ja, ik durf mezelf een schouderklopje te geven en hopelijk doen jullie dat ook steeds meer en meer; vooral nadat je vaker de meditatie hebt beluisterd).

Ik hoor graag van je.