Anti – Stress Programma

“Gerichte aandacht op je doel – alsof het er al is- werkt helend.”    Margaretha

Het Anti- Stress Programma

Het Anti-Stress Programma doe je als je stress als ongezonde druk ervaart.

Op deze pagina kan je  een gratis e-boek aanvragen over het ontstaan van stress en ons handelen.

Stress is ziekmaker nummer één in deze wereld. Dat is het uitgangsprincipe van de werkwijze van dit Anti- Stress Programma. Omdat stress ziekmaker nummer één is hebben Hans (Praktijk voor Hypnotherapie Twente) en Margreet de handen ineengeslagen en een heel bijzonder programma ontwikkeld dat je in vier weken helpt je stress los te laten en stressvrij te leven.

Dit Anti- Stress Programma bestaat uit vier sessies en vier verschillende geleide meditaties die je thuis één keer per dag (een half uur) in kunt plannen. Deze geleide meditaties zijn heel prettig en ontspannend.

Eén keer per week is er een begeleidingsconsult met advies en een persoonlijke sessie. Dit duurt ongeveer een uur. De voortgang wordt gemeten, zodat je kunt zien wat jouw vorderingen  zijn.

Het voordeel is dat je zelfstandig dit Anti-Stress Programma kunt gebruiken als er een probleem optreedt. Door de meditaties en de aanvullende coaching ga je voorbij aan je kritische mind,  (je babbelbox / ego) die jou graag plaagt.

De geleide meditaties zorgen ervoor dat je in een heel diepe ontspanning komt en door de ontspanning werk je aan dat, wat je wilt veranderen of waar je mee zit. Je zal verbaasd staan over de diepe en snelle werking.

Hoe vaker je deze meditaties doet, hoe beter ze werken. Hoe opgeruimder je word en hoe sneller jij bij je Authentieke Zijn komt.

Je creëert meer en betere ruimte in jezelf en om je heen. In de eerste plaats is de ruimte In jouzelf en Voor jouzelf van belang. Pas daarna, wanneer je basis stevig is, kan je met gemak ruimte aan de ander geven.

Geven zonder dat het je leegzuigt.

Geven zonder dat de ander te veel invloed op jou heeft.

Geven zonder dat je mee- of  toegeeft, omdat je dacht dat dit je beschermde.

Door dit Anti -Stress Programma te volgen  kom je steeds meer bij je eigenlijke Zijn. Je komt bij diegene die je werkelijk bent. Los van de aannames en beperkende gedachten.

Na dit programma van Stress Release ‘stress vrij leven en gezond blijven,’ heb je geleerd te doen wat goed is voor Leven vanuit jouw eigen kern met voldoende energie.

Deze opname is gemaakt in Andalusië. Het laat je zien dat je stap voor stap je weg kan bewandelen, ook tijdens je Stress periodes of wanneer je pad wat lastiger begaanbaar lijkt. Kijk waar je langsloopt; wat zie. Wat valt je op? Geniet je van je tocht of wil je toch graag dat steuntje in de rug en een beter zicht op jouw pad?

Maak dan meteen een afspraak. Kies voor je zelf en kies voor meer gemak.