Massages

Gun jezelf af en toe een massage

Iedereen heeft namelijk baat bij een massage en aanraking. Wanneer werd jij voor het laatst gemasseerd of aangeraakt? Massage, een cadeau voor jezelf. Ademen is een eerste levensbehoefte, daarnaast is Voeding en Aanraken zeer van belang. In de loop van de jaren heb ik diverse massage technieken geleerd zoals Klassieke en Ontspannings massage, Rebalancing, Polariteits, en Dynamische massage, Auramassage, Pulsen en wiegen. Uit deze massages is een mix ontstaan.

Naast het technische vind ik de manier van aanraken / masseren meer van belang. Wanneer jij bij mij komt stem ik me af op jou: Wat heeft jouw lichaam nodig, wat is belangrijk voor je om weer lekker in je vel te zitten.

Een massage werkt altijd ontspannend en ontspanning kan ook helend werken.

Naast bovengenoemde technieken volgden mijn handen hun weg ook hierin. Mijn manier van masseren is holistisch, dat wil zeggen: Heel, heel makend. Jij als mens bent een fysieke, psychische emotionele en spirituele eenheid. Dat betekent, dat er op ieder gebied een verstoring kan ontstaan die dan invloed heeft op heel jouw systeem. Ik hou er van om naar de energetische kant te kijken : waar komt jouw eventuele klacht vandaan en vervolgens samen naar jouw Heelheid, Eenheid in jezelf te werken.

Ontvangen van een massage is ook een manier om beter te leren voelen. Je lichaam te voelen. Je kan genieten van een langzame ontspannen massage zodat je helemaal in jezelf komt. Daarentegen is het ook mogelijk om dieper te masseren, zodat eventuele pijnklachten verminderd kunnen worden. De massages worden met warme olie, en aandacht gegeven. Vaak begin ik met een zacht wiegen zodat je “thuis” komt in je lichaam.

Breuss massage

Hierbij wil ik ook de Breuss massage apart benoemen.

Het gaat om een zachte deels energetische massage van de rug waarbij er veel aandacht is voor het gebied rondom de wervelkolom. Deze massage is gericht op het heel zacht rekken van de wervelkolom zodat de tussenwervelschijven meer ruimte krijgen en daarmee de kans op herstel te vergroten evenals psychische en lichamelijke blokkades oplossen. Aan te raden wanneer je last van rugklachten, Hernia en Ischias hebt én voor diepe ontspanning.

Hotstone massages

Met heerlijk warme stenen en met olie gemasseerd worden.. wie wil dat nu niet ervaren? Mijn geheimpje is dat er een paar zelfgeraapte stenen vanuit La Palma bij zijn…Het Eiland waar je zo genieten kan. De energie zit er nog in.

Er zijn ook massages welke over de kleding heen gegeven worden. Denk daarbij aan Rebalancing – Stoelmassage of Atlasmassage. Er kan ook in jouw energieveld gewerkt worden met weinig fysieke aanraking, denk aan Aura massage.

Kinderen en jongeren vinden het ook heerlijk om gemasseerd te worden. Dat kan heel speels gebeuren, ik ga mee met wat je kind prettig vindt. Met kinderen werken is een cadeautje omdat ze meestal puur zijn. Als jij als ouder daar bij wilt blijven is dat prima, indien je kind dat wenst. Verderop kan je meer lezen over Innerlijk kind werk en dat is niet alleen voor kinderen. Ons eigen innerlijk kind wil ook graag gehoord en gevoed worden.

  • Massage is fijn en ontspannen voor jong en oud
  • Je wordt er fit en vrolijk van
  • Je lichaam luistert
  • Je lichaam fluistert
  • Versta je eigen taal

Atlasmassage

Door een nieuwe ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Ook als je last hebt van een pijnlijke nek, schouder of arm, van vervelende knopen als gevolg van overbelasting, werkt deze Atlasmassage snel en doeltreffend. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! De Atlasmassage is pijnloos en men heeft zelfs geen last meer van vervelende napijn. Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend resultaat. Heb je extreme nek- en schouder klachten? Dan is het beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur.

Het effect is vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel. De Atlasmassage is laagdrempelig en betaalbaar. Dit omdat de kosten door de korte behandeling relatief laag zijn ten opzichte van de andere massages. Per behandeling betaalt u namelijk € 15,00 en dat zou een goede reden kunnen zijn om deze massage eens uit te proberen.

MIR-Methode Massage

Masseren met de MIR-Methode blijkt een dimensie toe te voegen. Er word gemasseerd met volle handen, niet met vingertoppen, zodat de zenuwuiteinden die zich vlak onder de huid bevinden gestimuleerd worden. Je fysieke en emotionele lichaam reageren hierop. Al de muren die je nog kan hebben gaan volledig weg wanneer de stroom van warme aandacht en het gevoel van veiligheid aanwezig zijn.

De eerste keer geef ik de MIR-Methode massage voornamelijk op de rug zodat het veilig voelt. Tijdens deze masage worden de stappen van de MIR-Methode of de gemaakte MIR-Methode Op Maat ingemasseerd. Tot nu toe word bevestigd dat: Door het uitspreken van de zinnen tijdens de massage er een intense dieptewerking ontstaat en het gevoel en ervaring er is alsof de methode extra krachtig is.

Je kan meer lezen op de pagina van de MIR-Methode.

Aanraken

Geraakt worden

Warme handen

Ontspannen

Vernieuwen

Aandacht

Aanraken

Weet je dat uit mijn handen helende energie stroomt?

Tijdens het masseren liggen mijn handen soms stil op een plek

op je lichaam en je voelt de energie dan stromen door de sensatie van

warmte of kou.

Bekijk onze tarieven