Wat onze klanten zeggen

Deel uw positieve ervaring

Verplicht veld

Anti Stress Programma

Atlas massages

Zo snel kan het gaan

“Zo heh, hoe kan dat zó snel… ik kan beter naar links kijken.” Op het einde van de massage:” Ik kan me het niet voorstellen,” Kijkt nog een paar x naar beide kanten

“Tjonge jonge, volgende week kom ik weer hoor, wanneer heb je een plekje voor mij? “

Een fijne ochtend

Wederom was de dag GOED vandaag. Een fijne ochtend genoten , waarin we veel konden delen. Werd verwend met een zalige lunch-salade. (deze had ik thuis niet gegeten 🙂 )

Voldoende op tijd thuis om de spullen klaar te zetten en me voor te bereiden op de Atlasmassage.

Dit werd een bijzonder mooie behandeling waarin er – na de massage- mega veel energie uit mijn handen stroomde en op die manier nog meer stijfheid en pijn uit het lichaam van de klant gehaald mocht worden. Mijn handen waren ter hoogte van het schouderblad. “Heb jij je handen bij mijn ellebogen? Daar wordt het helemaal warm.”

Een sessie plus, dus. Meteen ook het laatste presentje kunnen geven. ( In juni en juli kreeg iedere klant een presentje.) Omdat iedereen het zo leuk vindt om verrast te worden gaat dit in de herhaling. Wanneer? Dat lees je ter zijner tijd wel.

Fijn weekeinde allemaal.

Bescherm jezelf

Body Drum Release

Boek: Geloof in jezelf

Boek: Geloof in jezelf

Fijn te lezen boek!…Mooi geschreven Margreet!

Martine Flim

Massages

Een fijne nekmassage

Ik heb al jaren last van mijn nek en dankzij een nekmassage zijn de klachten verminderd. Ik merkte gelijk verbetering. Ik kan het iedereen aanraden.

Redmer

Meditatie afvallen

Meditatie als cadeau

Wat ben ik blij dat ik deze meditatie aan mijzelf cadeau heb gedaan. Ik wil ook wel graag dat je mij het intake formulier op stuurt zodat ik nog gerichter aan het afvallen kan werken. Ik ben benieuwd welke MoM ik dan krijg. Marieke

Duidelijk en prettige meditatie

Hoi , meditatie goed ontvangen. Zet het ook op mijn telefoon zodat ik het in bed kan luisteren. Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft op mij een ontspannende werking. A.Zw

Meditatie

Hallo Margreet. Ik heb de meditatie via We Transfer goed ontvangen en heb het meteen beluistert waardoor ik al heel snel in slaap viel. je hebt een heel prettige stem. Toen ik weer wakker was heb ik het weer een keer gehoord want ik wilde wel graag weten wat je allemaal zegt. Er zijn woorden die me erg raken. Ik ga iedere dag je meditatie luisteren.

MIR-Methode MOM

Maken van een persoonlijk aanpak

Bedankt voor je helende sessie gisteren en het maken van een MOM. Ik ga er vandaag meteen mee aan de slag! Gisteravond voelde ik al verschil, zo fijn!

Vr gr Marianne

MIR-Methode Kring

MIR-Methode Workshop

Oorkaarsen

Oorsuizen wordt minder

Het oorsuizen werd eerst erger en later op de dag werd het minder. Ik voel me steeds heel ontspannen. Hoe vaker ik deze sessie krijg, hoe minder het suizen wordt. Als ik stress ervaar dan wordt het suizen sterker. Ben ik dan weer bij jou geweest dan krijg ik weer zoveel rust.

Diena

Meer rust in mijn hoofd

Ik wil je zeggen dat ik nadat je die oorkaarsen had geplaatst – wat ik eerst wel gek vond-Ik dagen lang veel meer rust in mijn hoofd had enne.. ik slaap als een roos, Hoera! Ik kom vaker terug voor een onderhoudsbeurt, haha.

Monique

Reiki