Wat onze klanten zeggen

Deel uw positieve ervaring

Verplicht veld

Anti Stress Programma

Atlas massages

Zo snel kan het gaan

“Zo heh, hoe kan dat zó snel… ik kan beter naar links kijken.” Op het einde van de massage:” Ik kan me het niet voorstellen,” Kijkt nog een paar x naar beide kanten

“Tjonge jonge, volgende week kom ik weer hoor, wanneer heb je een plekje voor mij? “

Een fijne ochtend

Wederom was de dag GOED vandaag. Een fijne ochtend genoten , waarin we veel konden delen. Werd verwend met een zalige lunch-salade. (deze had ik thuis niet gegeten 🙂 )

Voldoende op tijd thuis om de spullen klaar te zetten en me voor te bereiden op de Atlasmassage.

Dit werd een bijzonder mooie behandeling waarin er – na de massage- mega veel energie uit mijn handen stroomde en op die manier nog meer stijfheid en pijn uit het lichaam van de klant gehaald mocht worden. Mijn handen waren ter hoogte van het schouderblad. “Heb jij je handen bij mijn ellebogen? Daar wordt het helemaal warm.”

Een sessie plus, dus. Meteen ook het laatste presentje kunnen geven. ( In juni en juli kreeg iedere klant een presentje.) Omdat iedereen het zo leuk vindt om verrast te worden gaat dit in de herhaling. Wanneer? Dat lees je ter zijner tijd wel.

Fijn weekeinde allemaal.

Bescherm jezelf

Wist ik dit maar eerder

Wat ben ik blij dat je mij deze week een deel hebt geleerd van de workshop Bescherm Jezelf. Iedere dag heb ik een van de oefeningen gedaan, vooral die van mijn lichaam schoonmaken als ik gewinkeld heb en toen die ene persoon op bezoek was geweest. Eindelijk geen hoofdpijn meer van H.

Rietje

Body Drum Release

Verbluffend resultaat

Ik heb nog nooit zo een diepe ontspanning ervaren door een ritmisch tikken op mijn schouders, hoofd en rug. Laat het bezinken en mail je snel.

Piet Ekkel

Boek: Geloof in jezelf

Bijzonder

Lieve Margreet, heb je boek gekregen en wat BEN ik daar blij mee.Het is zo puur, ik vind het echt een juweeltje. Heb er gisteren heerlijk in het zonnetje in zitten lezen en voel me intens bevoorrecht dat het op mijn pad kwam, dat jij op mijn pad gekomen bent Meditaties etc heb ik nog niet geluisterd maar ik wilde je dit graag even laten weten. En wat een prachtige dromen Margreet,die ontroeren me misschien nog wel het meest. Op mijn lange kronkelige reis naar vrede en integriteit heb ik bij heel veel mensen wat geruststelling en hoop gezocht, lichtpuntjes eigenlijk maar het klopt wat er gezegd wordt: als de leerling gereed is verschijnt de meester.Je staat naast ons en neemt ons bij de hand: toe maar, durf maar, als ik het kan kan jij het ook. Dank je wel. Veel liefs,fijne dag, Inge

Inge

Boek Geloof in Jezelf

Het boek van Margreet heb ik met heel veel aandacht gelezen. Bijzonder prettig en liefdevol geschreven. Voor de rest van mijn leven kan ik veel voordeel halen uit haar praktijkvoorbeelden en meditaties. Voor iedereen een aanrader dit mooie boek.

Jos Zomers

Boek: Geloof in jezelf

Fijn te lezen boek!…Mooi geschreven Margreet!

Martine Flim

Massages

Een fijne nekmassage

Ik heb al jaren last van mijn nek en dankzij een nekmassage zijn de klachten verminderd. Ik merkte gelijk verbetering. Ik kan het iedereen aanraden.

Redmer

Meditatie afvallen

gewichtsbeheersing

Sinds ik de meditatie beluister is mij duidelijk geworden dat er in het verleden te veel is gebeurd wat nu nog invloed heeft. Door het verleden los te laten en in het nu te leven kan ik letterlijk en figuurlijk opruimen en dat geeft een heel goed en blij gevoel. Ik luister iedere morgen naar de meditatie en dat is een goed begin van de dag.!!! margriet

Meditatie als cadeau

Wat ben ik blij dat ik deze meditatie aan mijzelf cadeau heb gedaan. Ik wil ook wel graag dat je mij het intake formulier op stuurt zodat ik nog gerichter aan het afvallen kan werken. Ik ben benieuwd welke MoM ik dan krijg. Marieke

Duidelijk en prettige meditatie

Hoi , meditatie goed ontvangen. Zet het ook op mijn telefoon zodat ik het in bed kan luisteren. Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft op mij een ontspannende werking. A.Zw

MIR-Methode MOM

Maken van een persoonlijk aanpak

Bedankt voor je helende sessie gisteren en het maken van een MOM. Ik ga er vandaag meteen mee aan de slag! Gisteravond voelde ik al verschil, zo fijn!

Vr gr Marianne

MIR-Methode Kring

MIR Kring

Het allerbelangrijkste voor mij is het feit dat we allen onszelf mogen zijn. Dat niemand iets gek vind en dat ik begrepen word. Dan op het laatst de 9 stappen voor elkaar doen.. Amazing! AANRADER.

MIR-Methode Workshop

Reiki

Verbazingwekkend

Margreet, ik kwam kromlopend van de pijn bij jou binnen, je omringde mij met zoveel zorg en liefde En dan die handen van jou, op mijn lichaam, boven mijn lichaam. Ik weet niet wat je allemaal deed. Maar ik voel me als herboren. Mega moe was ik toen ik thuis kwam en de dagen daarna wist ik niet wat me overkwam, Veel Minder pijn Verbazingwekkend. Dank je wel, mooi mens, liefs van mij.

Rika