Afvallen en gewicht- beheersing

Meditatie Afvallen en gewichts- beheersing.

Loop jij daar ook tegen aan dat je wat gewicht wilt verliezen, er al vaker over na hebt gedacht, wellicht al een nieuwe eetstijl aan het toepassen bent…en dat je nog niet helemaal tevreden bent… dat steeds die valkuil op de loer ligt, je wilt wel, maar…

Ik weet van mensen om mij heen dat ze wel gemotiveerd zijn, maar dat het lastig is om de mindset voor langere tijd te  veranderen JE KUNT JEZELF MOTIVEREN EN IK HELP JE GRAAG MEE,  Hoe we dat doen…..?

Door een specifieke Meditatie Afvallen en gewichts-beheersing die op jouw lijf geschreven is, te beluisteren.

Deze jou op een simpele en doeltreffende manier helpt om dichter bij  jouw doel te komen.

De meditatie neemt je mee naar een diepe ontspanning waarin de woorden rechtstreeks naar je onderbewuste gaan en

Daar samen met je bewuste het werk doet.

Deze 5 zinnen beginnen met een D, de D van DOEL en DOEN

Natuurlijk is deze Meditatie Afvallen en gewichts-beheersing getest door een aantal mensen die graag gewicht wilden verliezen en, zoals een van hen zei, op een dood spoor zat. De meditaties zijn energetisch op de persoon  afgestemd en dat maakt dat ze nog beter hun werk doen!

De reacties zijn positief.

Een van de afnemers zegt: “De Meditatie Afvallen en gewichts-beheersing heb ik goed ontvangen,  ik viel meteen in slaap dus heb ik het nogmaals beluisterd.”

En: “Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft een heel ontspannende werking, ik ga deze voorlopig Iedere dag beluisteren”

“Een aantal woorden blijven in mij rondzingen en ze doen Zo Heel Goed.”

Achter de schermen hebben een collega en ik hier al een hele tijd aan gewerkt. We hebben een pakket samengesteld, zodat jij kan kiezen wat het beste bij jou past.

Het pakket  waar uit je kan kiezen: Pakket 1 bevat  deze Meditatie Afvallen en gewichts-beheersing en kost €11,00

Voor een goed resultaat beluister je deze meditatie 1 keer per dag,  liefst vier  weken en langer mag ook.

Mocht je tijdens het luisteren in slaap vallen? Geen probleem, de Meditatie Afvallen en gewichts-beheersing werkt  dan nog dieper door.

De meditatie kan ik via Dropbox of via We Transfer sturen voor €11,00 of op een USB stick zetten dan komen die kosten erbij, bedrag is dan €25,00

Om het makkelijk voor je te maken kan je onderaan deze pagina jouw keuze maken en vragen stellen.  Veel Innerlijke rust en ruimte in jezelf gewenst.