Anti – Stress Programma

“Gerichte aandacht op je doel – alsof het er al is- werkt helend.”    Margaretha

Het Anti- Stress Programma

Op deze pagina kan je  een gratis e-boek aanvragen over het ontstaan van stress en ons handelen.

‘Stress is ziekmaker nummer één in deze wereld.’ Dat is het uitgangsprincipe van de werkwijze van Het Anti- Stress Programma. Omdat stress ziekmaker nummer één is hebben we*  een heel bijzonder programma ontwikkeld dat je super goed helpt. In 4 tot 6 weken je stress los laten en ontspannender leven.

Het Anti- Stress Programma bestaat uit 3 online sessies en 1 in de praktijk. Plus vier verschillende geleide meditaties die je thuis één keer per dag (een half uur) in kunt plannen.

Deze geleide meditaties zijn belangrijk in Het Anti- Stress Programma bovendien heel ontspannend en prettig om te luisteren. Hoe vaker je deze meditaties doet, hoe beter ze werken. Hoe opgeruimder je word en hoe sneller jij bij je Authentieke Zijn komt.

Tijdens de sessies krijg je steeds advies en huiswerk.

  • Een deel daarvan bestaat uit een MOM,maatwerk, speciaal voor jou uitgetest. Dit kan ook op afstand en je krijgt daarvoor een intake formulier.
  • Coach gesprekken
  • Body Drum Release sessie (in de praktijk)

Het voordeel is dat je zelfstandig Het Anti- Stress Programma kunt gebruiken als er een probleem optreedt. Door de meditaties en de aanvullende coaching ga je voorbij aan je kritische mind,  (je babbelbox / ego) die jou graag plaagt.

Iedere week  is er online en/of telefonisch contact.

De geleide meditaties zorgen ervoor dat je in een heel diepe ontspanning komt door de ontspanning werk je aan dat, wat je wilt veranderen of waar je mee zit. Je zal verbaasd staan over de diepe en snelle werking.

Hoe vaker je deze meditaties doet, hoe beter ze werken. Hoe opgeruimder je word en hoe sneller jij bij je Authentieke Zijn komt.

Je creëert meer en betere ruimte in jezelf en om je heen. In de eerste plaats is de ruimte In jouzelf en Voor jouzelf van belang. Pas daarna, wanneer je basis stevig is, kan je met gemak ruimte aan de ander geven.

Geven zonder dat het je leegzuigt.

Geven zonder dat de ander te veel invloed op jou heeft.

Geven zonder dat je mee- of  toegeeft, omdat je dacht dat dit je beschermde.

Door Het Anti -Stress Programma te volgen  kom je steeds meer bij je eigenlijke Zijn. Je komt bij diegene die je werkelijk bent. Los van de aannames en beperkende gedachten.

Na Het Anti- Stress Programma vrij leven en gezond blijven,’ heb je geleerd te doen wat goed is voor Jou. Leven vanuit jouw eigen kern met voldoende energie.

Deze opname is gemaakt in Andalusië. Het laat je zien dat je stap voor stap je weg kan bewandelen, ook tijdens je Stress periodes of wanneer je pad wat lastiger begaanbaar lijkt. Kijk waar je langsloopt: wat zie, wat valt je op? Geniet je van je tocht en voor een extra steuntje in de rug kan je meteen aan afspraak maken.  Kies voor je zelf en kies voor meer gemak, kies voor Het Anti- Stress Programma

* Hans Jager  van voorheen Praktijk voor Hypnotherapie Twente en ik, Margreet Pielage hebben de handen ineengeslagen  waardoor Het Anti- Stress Programma een succesvol programma geworden is.