Energetisch en Spiritueel werk

Inleiding.

Alles is Energie. Energie ontvangen en geven we de hele dag door, onbewust vaak, net als ademen, dat gaat ook vanzelf.

Het bewust geven van energie blijft een feest voor mij en voor jou als ontvanger.

 

Bezocht je mijn website eerder ook al, dan is het je opgevallen dat de knop Reiki vervallen is. Daarin kon je lezen dat ik mijn eerste gereedschap daarvoor vanaf 1995 in kon zetten. “ Eindelijk kon ik meer doen met de energiestroom in mijn handen Eindelijk kon ik meer doen dan de hoofdpijn van mijn moeder weg nemen Eindelijk kon ik de tintelingen in mijn handen verklaren Eindelijk vielen veel kwartjes op hun plaats.”

 

Vele  vormen van energie werk kwamen naar mij toe, o.a. door de opleidingen die ik in jaren deed en doe. Ik houd ervan om combinaties te maken in het kader van de ander zo goed en veel mogelijk te kunnen bieden wat op Dat moment perfect bij die persoon past.

Voor mij is de tijd is rijp om energieën samen te bundelen.

 

Combinatie:

Van verschillende vormen van Reiki , Magnetiseren, werken met Chakra’s en Aura’s Drukpuntmassage, Merlijn- Energie, Healing Breath, mijn Intuïtie, helder voelen en weten. Hoe ik dat dan ga noemen? Wat vind je van Margaretha energie? ? Moeten we er wel een andere naam aan geven?  Energetisch / Spiritueel werken, heet het in vak jargon.

Jij mag genieten van dat moment van rust Dat moment helemaal voor jou Voor jou alleen Zodat je een uurtje later Verkwikt naar huis kan Gevuld met hernieuwde Energie, Heel en Al.

De energie die ik doorgeef is harmonie, ze heft blokkades op en raakt je op alle niveaus van je bestaan en jij komt terug bij Jouw Eigenlijke ZIJN.

 

Hoe werkt het?

Liggend op de massagetafel met een dekentje over je heen, zodat jouw warmte bij jou blijft en jij je beschermd voelt.  Mijn handen en mijn intentie doen het werk. Ik begin met je af te strijken, je energieveld schoonmaken heet dat. Door mijn handen stroomt de Helende en Ontspannende energie jouw lichaam in. Mijn handen verplaats ik steeds naar een andere positie en raken bepaalde punten aan op je hoofd, schouders en de plekken waar blokkades opgeruimd mogen worden en nieuwe energie wenselijk is. Meestal  werk ik op de voorkant van je lichaam.

Regelmatig spreek ik dan affirmaties uit, deels vanuit de Healing Breath, woorden specifiek voor jou die gewoon door mij heen komen, kortom: wat er gezegd mag worden. Die woorden die ik uitspreek zorgen voor een intense heling in je gedachten, lichaam, geest, ziel. De Ziel zie ik als de kern van ieder mens, van waaruit je denkt, voelt en handelt, Jouw Bron, jouw blauwdruk, Jouw ZIJN, degene die je Werkelijk bent. ..  Je komt terug in Harmonie In jou.

 

Voel je er iets van?

Je kan Warmte en kou voelen. Misschien ervaar je wel niets en dat is ook goed. Deze positieve energie vind de weg wel. Namelijk daar, waar jij ze nodig hebt.

Alles is goed

De energie doet haar werk wel

Daar mag je altijd van uitgaan

Soms ervaar je

Pas later

Wat er is

Hoe jij je beter voelt

En Alles is Goed