In augustus werk ik alleen online. MOM’s maken we via de mail

Terra Mater

Energetisch en Spiritueel werk

Inleiding.

Alles is Energie. Energie ontvangen en geven we de hele dag door, onbewust vaak, net als ademen, dat gaat ook vanzelf.

Het bewust geven van energie blijft een feest voor mij en voor jou als ontvanger.

Vele  vormen van energie werk kwamen naar mij toe, o.a. door de opleidingen die ik in jaren deed en doe. Ik houd ervan om combinaties te maken in het kader van de ander zo goed en veel mogelijk te kunnen bieden wat op Dat moment perfect bij die persoon past.

Voor mij is de tijd is rijp om energieën samen te bundelen.

Combinatie:
Van alles wat ik geleerd heb o.a. werken met Chakra’s en Aura’s Drukpuntmassage, Merlijn- Energie, mijn Intuïtie, helder voelen en weten enzovoort.  In vak jargon noemen we dat Energetisch / Spiritueel werker

Jij mag genieten van dat moment van rust Dat moment helemaal voor jou. Voor jou alleen Zodat je een uurtje later Verkwikt naar huis kan Gevuld met hernieuwde Energie, Heel en Al.

De energie die ik doorgeef is harmonie, ze heft blokkades op en raakt je op alle niveaus van je bestaan en jij komt terug bij Jouw Eigenlijke ZIJN.

Hoe werkt het?
Mijn handen en mijn intentie doen het werk. Ik begin met je af te strijken, je energieveld schoonmaken heet dat. Door mijn handen stroomt de Helende en Ontspannende energie jouw lichaam in. Mijn handen verplaats ik steeds naar een andere positie en raken bepaalde punten aan op je hoofd, schouders en de plekken waar blokkades opgeruimd mogen worden en nieuwe energie wenselijk is.

Je komt terug in Harmonie In jou. Door een intense heling in je lichaam, geest, ziel. De Ziel zie ik als de kern van ieder mens, van waaruit je denkt, voelt en handelt, Jouw Bron, jouw blauwdruk, Jouw ZIJN, degene die je Werkelijk bent.

Voel je er iets van?

Je kan Warmte en kou voelen. Misschien ervaar je wel niets en dat is ook goed. Deze positieve energie vind de weg wel. Namelijk daar, waar jij ze nodig hebt.

Alles is goed
De energie doet haar werk wel
Daar mag je altijd van uitgaan
Soms ervaar je
Pas later
Wat er is
Hoe jij je beter voelt
En Alles is Goed

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Rianne Volkerink

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ria van der Veeken

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!