Diverse Massages

Tijd voor jezelf, gun je een massage. Een cadeau voor jezelf.

Ademen is een eerste levensbehoefte, daarnaast is Voeding en Aanraken van belang. Wanneer werd jij voor het laatst gemasseerd of aangeraakt?

Een massage werkt altijd ontspannend en ontspanning kan ook helend werken.

De manier van aanraken / masseren is voor mij meer van belang dan het  technische deel. Wanneer jij bij mij komt stem ik me af op jou en jouw energie: wat heeft jouw lichaam nodig, wat is belangrijk voor je om weer lekker in je vel te zitten.

In de loop van de jaren heb ik diverse massage technieken geleerd zoals Klassieke en Ontspannings massage, Rebalancing, Polariteits, en Dynamische massage, Auramassage, Breussmassage, Atlas massage, Pulsen en wiegen. Uit deze massages is een mix ontstaan.

Naast bovengenoemde technieken volgen mijn handen hun weg hierin. Mijn manier van masseren is holistisch, dat wil zeggen: jij als mens bent een fysieke, psychische emotionele en spirituele eenheid. Dat betekent dat er op ieder gebied een verstoring kan ontstaan die dan invloed heeft op jouw systeem. Ik hou er van om naar de energetische kant te kijken: waar komt jouw eventuele klacht vandaan en vervolgens samen naar jouw Heelheid, Eenheid in jezelf te werken. Holistisch is ook heel, heel-makend.

Ontvangen van een massage is ook een manier om beter te leren voelen. Je lichaam te voelen. Je kan genieten van een langzame ontspannen massage zodat je helemaal in jezelf komt. Het is ook mogelijk om dieper te masseren, zodat eventuele pijnklachten verminderd kunnen worden. De massages worden met warme olie en aandacht gegeven. Vaak begin ik met een zacht wiegen zodat je “thuis” komt in je lichaam.

Breuss massage

Het gaat om een zachte deels energetische massage van de rug waarbij er veel aandacht is voor het gebied rondom de wervelkolom. Deze massage is gericht op het heel zacht rekken van de wervelkolom zodat de tussenwervelschijven meer ruimte krijgen en daarmee de kans op herstel te vergroten evenals psychische en lichamelijke blokkades oplossen. Aan te raden wanneer je last van rugklachten, Hernia en Ischias hebt én voor diepe ontspanning. Een extraatje van diepe warmtetoevoer welke diep doorwerkt hoort hierbij.

Hotstone massages

Met heerlijk warme stenen en met olie gemasseerd worden.. wie wil dat nu niet ervaren? Mijn geheimpje is dat er een paar zelfgeraapte stenen vanuit La Palma bij zijn…Het Eiland waar je zo genieten kan. De energie zit er nog in.

Er zijn ook massages welke over de kleding heen gegeven worden. Denk daarbij aan Rebalancing – Stoelmassage of AtlasPlus massage. Er kan ook in jouw energieveld gewerkt worden met weinig fysieke aanraking, denk aan Aura massage.

Kinderen en jongeren vinden het ook heerlijk om gemasseerd te worden. Dat kan heel speels gebeuren, ik ga mee met wat je kind prettig vindt. Met kinderen werken is een cadeautje omdat ze meestal puur zijn. Als jij als ouder daar bij wilt blijven is dat prima, indien je kind dat wenst.

  • Massage is fijn en ontspannen voor jong en oud
  • Je wordt er fit en vrolijk van
  • Je lichaam luistert
  • Je lichaam fluistert
  • Versta je eigen taal

AtlasPlus massage

Door een nieuwe ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Ook als je last hebt van een pijnlijke nek, schouder of arm, van vervelende knopen als gevolg van overbelasting, werkt deze AtlasPlus massage snel en doeltreffend. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! De AtlasPlus massage is deels een actieve massage. Met de AtlasPlus massage is 10 -15 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend resultaat. Heb je extreme nek- en schouder klachten? Dan is het beter om de AtlasPlus massage 3 keer 10-15 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur.

Het effect van AtlasPlus is zeer groot in zeer korte tijd. De klanten ervaren al na 2 minuten verlichting. Kom het maar ervaren.

MIR-Methode Massage

Masseren met de MIR-Methode blijkt een dimensie toe te voegen. Er word gemasseerd met volle handen,  zodat de zenuwuiteinden die zich vlak onder de huid bevinden gestimuleerd worden. Je fysieke en emotionele lichaam reageren hierop. Al de muren die je nog kan hebben gaan volledig weg wanneer de stroom van warme aandacht en het gevoel van veiligheid aanwezig zijn.

De eerste keer geef ik de MIR-Methode massage voornamelijk op de rug of op de voeten zodat het veilig voelt. Door het uitspreken van de zinnen van de MIR-Methode of de gemaakte MOM (MIR-Methode Op Maat) tijdens de massage ontstaat er een intense dieptewerking en het gevoel en ervaring dat de methode extra krachtig is.

Je kan meer lezen op de pagina van de MIR-Methode.

Aanraken Geraakt worden Warme handen Ontspannen Vernieuwen Aandacht Aanraken

Weet je dat uit mijn handen helende energie stroomt? Tijdens het masseren liggen mijn handen soms stil op een plek op je lichaam en je voelt de energie dan stromen door de sensatie van warmte of kou.

Bekijk onze tarieven