ATLASplus Stoelmassage

Tijd voor jezelf, gun je een massage. Een cadeau voor jezelf.

Atlasplus-stoelmassage

Atlasplus-stoelmassage is een vrij nieuwe techniek die over de kleding heen gegeven wordt. Hierbij kan ik desgewenst olie gebruiken.

Door een nieuwe ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen.

Ook als je last hebt van een pijnlijke nek, schouder of arm, van vervelende knopen als gevolg van overbelasting, werkt deze Atlasplus-stoelmassage snel en doeltreffend. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen. Jouw eigen lichaam is de grootste hulpbron om de heling te bereiken.

Heb je extreme nek- en schouder klachten?

Dan is het beter om de Atlasplus-stoelmassage 3 keer 10 -15 minuten toe te passen i.p.v. 1 keer een half uur. Het effect is snel en groots.

Kies je voor een half uur of langer, dan combineer ik Atlasplus-stoelmassage met de diverse andere technieken. In vaktaal noemen we dat massage grepen. Je lichaam en geest zijn blij met de ontspanning die het gevolg hiervan is. De behoefte van jouw lichaam bepaalt wat er gebeuren mag.

Aanraken

Aandacht

Geraakt worden

Warme handen

Ontspannen

Helen

Vernieuwen

Aanraken

Bekijk onze tarieven