In augustus werk ik alleen online. MOM’s maken we via de mail

Terra Mater

Atlas stoelmassage

Tijd voor jezelf, gun je een massage. Een cadeau voor jezelf.

Atlasplus-stoelmassage

Atlasplus-stoelmassage is een  techniek die over de kleding heen gegeven wordt. Hierbij kan ik desgewenst olie gebruiken.

Door een nieuwe ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen.

Ook als je last hebt van een pijnlijke nek, schouder of arm, van vervelende knopen als gevolg van overbelasting, werkt deze Atlasplus-stoelmassage snel en doeltreffend. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen. Jouw eigen lichaam is de grootste hulpbron om de heling te bereiken.

Heb je extreme nek- en schouder klachten?

Dan is het beter om de Atlasplus-stoelmassage 3 keer 10 -15 minuten toe te passen i.p.v. 1 keer een half uur. Het effect is snel en groots.

Kies je voor een half uur of langer, dan combineer ik Atlasplus-stoelmassage met de Rebalancing massage. Je lichaam en geest zijn blij met de ontspanning die het gevolg hiervan is. De behoefte van jouw lichaam bepaalt wat er gebeuren mag.

Aanraken
Aandacht
Geraakt worden
Warme handen
Ontspannen
Helen
Vernieuwen
Aanraken

Bekijk onze tarieven

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Rianne Volkerink

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ria van der Veeken

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!