Reiki

Bijna iedereen heeft weleens van  Reiki gehoord. Reiki is er in veel verschillende vormen. Het is een energie uitwisseling die door gegeven wordt met de handen. Mijn eerste Reiki inwijding heb ik in 1995 gekregen. Het waren mijn eerste bewuste stappen op de weg van Energie uitwisseling. Daarna volgden er meer.

Eindelijk kon ik meer doen met de energiestroom in mijn handen.

Eindelijk kon ik meer doen dan de hoofdpijn van mijn moeder weg nemen.

Eindelijk kon ik de tintelingen in mijn handen verklaren.

Eindelijk vielen veel kwartjes op hun plaats.

Reiki is een oeroude manier  die in Japan is ontdekt, om met energie te werken. Door mijn handen stroomt de Helende en Ontspannende energie jouw lichaam in. Mijn handen worden steeds verplaatst naar een andere positie. Ze ruimt blokkades op en geeft hernieuwde energie, op lichaam, geest en ziel. De Ziel zie ik als de kern van ieder mens, van waaruit je denkt, voelt en handelt.

Reiki is harmonie, ze heft blokkades op en raakt je op alle niveaus van je bestaan. Ik ben Reiki master in Usui Systeem of Natural Healing. Master in Shambhala Multi Dimensional Healing Reiki. Verder heb de 1ste graad van Egyptian Healing gedaan. Het was altijd een feest om mensen les te mogen geven in deze vormen van energie, ook wel Inwijding genoemd. Een tijdje geleden heb ik besloten om voortaan Reiki behandelingen te geven.

Je kan met je kleding aan en een speciaal kussen onder je benen ontspannen.

Liggend op de massagetafel met een dekentje over je heen, zodat jouw warmte bij jou blijft en jij je beschermd voelt.

Er mag een muziekje aan, of we blijven stil. Mijn handen en mijn intentie doen het werk.

Jij mag genieten van het moment van rust

Dat moment helemaal voor jou

Voor jou alleen Zodat je een uurtje later

Verkwikt naar huis kan

Gevuld met hernieuwde

Energie, Heel en Al.