Workshops & Trainingen

Door aan een workshop of aan een training mee te doen maak je een keuze om aan jezelf te werken. Je kiest er voor om een verdieping in je leven aan te brengen. Je kiest er voor eens een ander pad te bewandelen. Je gaat op ontdekkingsreis.

Misschien wilde je dit al zolang, maar “Kwam het er gewoon niet van.” Welke workshop of training kies jij, kies Jij-Zelf. Wát past bij jou, waar voel jij je prettig bij. Waar wil jij je in bekwamen of waar wil je beter in worden, waar wil je verbeteringen zien. Waar mag wat meer lucht en licht komen, zodat je beter kan zien waar je loopt.

Zodat het weer duidelijker voor je is, dat je wéét: “Ja, ik ben op de goede weg.” Iedere keuze welke je maakt uit het aanbod dat je op de volgende bladzijden kan vinden, zal de juiste zijn.

Je kunt kiezen uit

  • Een MIR-Methode Kring
  • Workshop MIR-Methode basis
  • Workshop MIR-Methode vervolg

Misschien is het fijn voor je om te weten dat ik niets gek vind en nergens een oordeel over heb. Alles mag er zijn. Jij mag er zijn, precies zoals je bent.

Wat voor de individuele consulten geldt, gaat ook hier op: Ik werk met mijn hart in mijn handen. En sta ten dienste van jou.

Ik hou er van om mensen te motiveren. Mag ik jou ook ontmoeten? Ik zie je graag.