Boek: Geloof in jezelf

Fragment “Feel Good Belevingsavond” met Margreet Pielage

Voorwoord.

Je hebt nu een boek in handen waar jij blijkbaar behoefte aan hebt. Vele mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een stuk meer zelfvertrouwen. De termen als ‘geloof in jezelf’ en ‘je weer krachtig voelen’ zijn erg populair tegenwoordig. Toch geeft het vaak aan waar mensen behoefte aan hebben en waarvan zij vinden dat zij daar een tekort aan hebben.

Margaretha neemt je in dit boek mee op een weg waarin jij meer zelfvertrouwen kunt vinden. Het is niet de weg via je IQ, je intelligentie, het cognitieve deel. Het is veel meer de weg via je EQ, je Emotionele intelligentie. Je softs-kills worden getriggerd door middel van gedichten, voorbeelden uit de praktijk, meditaties, en oefeningen. Je mag op een vriendelijke manier uitvinden wat het best bij jou past en hoe jij dit in je eigen leven kunt toepassen.

En dat balans daar een belangrijke factor in is, begrijpen we allemaal. Margreet geeft je de tools om deze balans te vinden. Ze beschrijft duidelijk wat BALANS is en ze geeft je de MIR-methode (een zelfhelings-methode) waarmee jij bewust je belemmeringen kunt loslaten.

En daarmee sta je sterker in die situaties waarin jij nu nog vindt dat je te weinig zelfvertrouwen hebt. Je gaat geloven dat jij het echt waard bent om meer succes en plezier in het leven te hebben. En op het moment dat jij daarin gelooft, gaat er iets om je heen gebeuren. De situaties veranderen plots in je voordeel, de mensen reageren anders naar jou en je hebt veel meer grip op de situatie zonder te willen controleren. En dit alles versterkt dan weer jouw zelfvertrouwen.

Veel succes met het lezen van dit boek en ik wens je veel vertrouwen in jezelf toe.

Arturo Massaro, auteur, internationaal trainer en coach

Dankbaar dat Arturo het voorwoord schreef. Ik wist hoe mijn boek er uit zou zien. De eerste letters kwamen op papier, het zijn 188 bladzijden geworden plus nog wat ruimte om aantekeningen te kunnen maken.Het is een boeiend proces -van de gedachte die een droom was geworden- naar een boek dat jij ook in je handen kunt krijgen.

Dan komt er een pallet binnen met de volle dozen. In het filmpje zie je mijn verrassing: Vol spanning een doos open maken en ja.. daar liggen ze.. Hun mooie warme kleuren stralen me tegemoet. Voorzichtig pak ik het bovenste boek, ze ruikt lekker. Prachtig gebonden met de hardcover. Behoedzaam sla ik het boek open en blader er in.. de verse geur prikkelt mijn neus, mijn ogen slurpen de beelden van de illustraties welke kleindochter Suzanne Warringa heeft gemaakt op. Mijn ogen keuren de opmaak en de letters. Een gevoel van blijdschap en een soort van trots zuig ik naar binnen, gelardeerd met een stukje ongeloof dat Ik dat geschreven heb maar waarvan het bewijs in 17 dozen verpakt voor mijn neus staat…

Dit is de flaptekst, dat wat achter op het boek staat:

Geloof in jezelf

 • Waar sta jij. Waar wil je naar toe en wat neem je dan mee?
 • Het maakt niet uit wie je bent.
 • Het maakt niet uit hoe je eruit ziet.
 • Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt.
 • Wat wel uitmaakt, is hoe je met alles omgaat, welke keuzes je maakt.

Hierover lees je alles in dit boek. Je krijgt praktijk voorbeelden, tips, gedichten, ervaringen, oefeningen en nog meer.

Wil je aan jezelf werken en onderzoeken waarom en waardoor je tegen beperkende overtuigingen aanloopt? Dit boek geeft je een duwtje in de goede richting, zodat je door (vernieuwde) inzichten weer makkelijker je leven kan leven. Voorbij je angsten en onzekerheden. Hierdoor wordt je zelfverzekerder en ga je weer stralen.

Dit boek geeft je zelfinzicht. Je leert om anders naar jezelf en je omgeving te kijken. Je komt steviger in je schoenen te staan en je leeft wederom vanuit de verbinding tussen hart en hoofd door:

 • Zicht, Inzicht over denken, doen en laten,
 • Angst en onzekerheid overwinnen,
 • Meer zelf vertrouwen krijgen,
 • Voorbij je eigen opgeworpen begrenzingen durven kijken en gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer?En wil ook jij graag een boek ontvangen?Wil je deze graag gesigneerd hebben?

Dat is allemaal mogelijk. Per brievenbuspakje kan jij deze boeiende letters lezen. Je kan het boek bestellen via het formulier de kosten hiervoor zijn inclusief verzendkosten € 27,50.Bestel het boek

  Ik bestel alleen het boek

   

  Wilt u het boek afhalen of laten verzenden?

  Selecteer uw land

  De totale kosten inclusief verzenden zijn € 27,50

  De totale kosten inclusief verzenden zijn € 32,80

  De totale kosten zijn € 22,85. Afhaalpunt: Bergpad 1B, 7731BE, Ommen