Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Ik ben Margaretha Pielage. Geboren in 1951 uit een Brabantse moeder en een Noord-Hollandse vader. Een vrij groot gezin, waarin mijn zus en ik de meisjes waren, naast 6 jongens. Ik was een gevoelig en verlegen kind met kastanje rode lokken.

We waren veel buiten en moesten onze handen uit de mouwen steken bij het vele werk dat er in huis en kwekerij te doen was.

Ik groeide groot, moest kiezen tussen een opleiding in werken met kinderen of met bloemen. Koos het laatste in de hoop zelf ooit kinderen te krijgen en te mogen begeleiden. Creativiteit was en is belangrijk voor mij. Nadat er drie mooie zonen geboren waren en al wat ouder werden wilde ik mijn vleugels weer uitslaan.

Met die vleugels leerde ik met vallen en opstaan om te gaan met mijn gevoeligheid. Een kleine advertentie over Reiki was het begin. Het waren mijn eerste bewuste stappen op de weg van Energie uitwisseling. Het lijntje dat ik met mensen had wilde ik graag uitbreiden, mijn honger naar andere kennis uitbreiden, meer tools in handen krijgen.

SIO, School voor Intuïtieve Ontwikkeling kwam op mijn pad. Op SIO volgde ik de 4 jarige deeltijd opleiding voor Psycho- Energetisch Therapeut. Daarna volgde ik diverse massage lessen.

Eindelijk kon ik meer doen met de energiestroom in mijn handen. Eindelijk kon ik meer doen dan de hoofdpijn van mijn moeder weg nemen. Eindelijk kon ik de tintelingen in mijn handen verklaren. Eindelijk vielen veel kwartjes op hun plaats.

Graag wil ik samen met jou er voor zorgen dat jouw kwartjes ook op de plaats vallen.

Sleutel woorden

Mijn sleutelwoorden zijn: Liefde, Warmte, Zicht en Inzicht. Groot invoelend vermogen, Creatief denken, Spontaniteit, Positiviteit, Bevlogenheid, Communicatie, Openheid, Enthousiasme.

Opleidingen

De opleidingen in o.a. Reiki; Massage; School voor Intuïtieve Ontwikkeling; Basis Kindercaoching; Reis naar Binnen; MIR-Methode: Trainer, Therapeut, Workshops; Healing Breath; Coachen vanuit het Hart. MIR-Methode e.a. heb ik met veel plezier gevolgd.

Na al jaren praktijkvoering is er een mooie mix ontstaan in wat ik jou te bieden heb.

Samen zoeken we uit wat het beste bij je past.
Zodat je het mooie en het goede kunt omarmen.
Je weer volop kunt genieten.
Genieten met rinkelende kwartjes, met de zon boven je hoofd, met liefde in je hart.

KOM IN CONTACT