Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Over mij

Mijn naam is Margaretha Pielage. Geboren in 1951 uit een Brabantse moeder en een Noord-Hollandse vader. Naast 6 jongens werden er 2 meisjes geboren en een van hen ben ik.

Ik was een gevoelig en verlegen kind met kastanje rode lokken.

We waren veel buiten en moesten onze handen uit de mouwen steken bij het vele werk dat er in huis en kwekerij te doen was.

Ik groeide groot, moest kiezen tussen een opleiding in werken met kinderen of met bloemen. Koos het laatste in de hoop zelf ooit kinderen te krijgen en te mogen begeleiden. Creativiteit en natuur was en is belangrijk voor mij.
In 1975 trouwde ik. Nadat er drie mooie zonen geboren waren en al wat ouder werden wilde ik mijn vleugels weer uitslaan.

Met de korte vleugels van mijn jeugd en de groter wordende van volwasenheid leerde ik met vallen en opstaan om te gaan met mijn gevoeligheid en de tintelingen in mijn handen.

Mijn eerste bewuste stappen op de weg van energie uitwisseling kon ik zetten door een kleine advertentie over Reiki. Het lijntje dat ik met mensen had wilde ik graag vergroten, alsook mijn honger naar andere kennis uitbreiden, meer tools in handen krijgen.

Altijd al was ik  nieuwsgierig naar Chakra’s,  Aura’s enzovoort.

SIO, School voor Intuïtieve Ontwikkeling kwam op mijn pad. Op SIO volgde ik  de 4 jarige deeltijd opleiding voor Psycho- Energetisch Therapeut. Daarna volgde ik diverse massage lessen.

Eindelijk kon ik meer doen met de energiestroom in mijn handen.

Eindelijk kon ik meer doen dan de hoofdpijn van mijn moeder weg nemen.

Eindelijk kon ik de tintelingen in mijn handen verklaren.

Eindelijk vielen veel kwartjes op hun plaats.

Graag wil ik samen met jou er voor zorgen dat jouw kwartjes ook op de plaats vallen.

Sleutel woorden.

Mijn sleutelwoorden  zijn: Liefde, Warmte, Zicht en Inzicht. Groot invoelend vermogen, Creatief denken, Spontaniteit, Positiviteit, Bevlogenheid, Communicatie, Openheid, Enthousiasme.

Opleidingen.

De opleidingen in o.a. Reiki, Massage, School voor Intuïtieve Ontwikkeling, Reis naar Binnen, MIR-Methode, Healing Breath, Coachen vanuit het Hart e.a. heb ik met veel plezier gevolgd.

Na jaren praktijkvoering was er een mooie mix ontstaan in wat ik jou te bieden had.
Samen zochten we uit, welke techniek het best bij je paste. Er waren ook een aantal workshops waarin je met elkaar aan jezelf kon werken, zodat je het mooie en het goede kon omarmen. Zodat je volop kon genieten. Genieten met rinkelende kwartjes, met de zon boven je hoofd, met liefde in je hart.

Een droom wordt werkelijkheid.

In 2018, op de dag dat mijn moeder honderd jaar geworden zou zijn, is de boekpresentatie. Ja, die droom heet: Geloof in jezelf met als subtitel: Jouw weg naar meer zelfvertrouwen.
 Nog voel ik de leuk-spannende kriebels wanneer ik over mijn boek schrijf of praat.
Mijn ogen gaan dan fonkelen. Hierover kan je op de site nog meer lezen.

2024.

Al dat mooie en goede waarover je hierboven hebt gelezen, kunnen we ook bereiken met de MIR-Methode- Deze staat samen met de MOM onder de desbetreffende knop-
Het Maatwerk dat ik voor jou persoonlijk maken mag.
Je Angst voorbij
Weten waar je blokkade vandaan komt
Daar aan werken
Weg werken en helen (door de MOM)
Zodat je weer volop kan genieten
Genieten
Genieten met rinkelende kwartjes
Met de zon boven je hoofd
En liefde in je hart
Liefs, Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!