Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

MIR-Methode Kring

Wat kan je daarvan verwachten?
  1. Vragenronde
  2. Thema-bespreking
  3. Groepshelingen

We komen met een groepje mensen bij elkaar. Je kan aan mij, MIR- Methode begeleider al je vragen over de MIR-Methode stellen.

Praten is verwerken

We kunnen met elkaar praten over een bepaald onderwerp. We komen allemaal weleens moeilijke dingen tegen. Dan is het fijn om aan elkaar te vertellen hoe ieder daar mee omgaat. Over het algemeen willen vrouwen graag praten/ delen en mannen willen vaak handelen/doen.

Thema

We kunnen aan een bepaald thema werken; denk hierbij aan verslavingen, boosheid,angst enzovoort.
Vaak ontstaat het thema vanzelf door wat er bij jullie leeft, of ter tafel komt.

Bekijk de instructievideo deze staat op de pagina:MIR-Methode MOM

Misschien ken jij wel iemand die ook mee wil doen. Wat we dan wel van je vragen is, dat je de video van de 9 stappen hebt bekeken. Het fijnste is, dat je de methode hebt gedaan of er nog mee bezig bent.

Groepsheling

Tot slot doen we de MIR-Methode (alle negen zinnen) met elkaar voor één bepaald persoon.  Zo geven we heling aan elkaar, door de kracht van gelijkgestemden. Als er voldoende tijd is kunnen we dat voor meerdere mensen van de groep doen. Kom het ervaren.

Data

De data zie je hieronder en  op de website van de MIR-Methode.
Je mag vaker komen. Het is belangrijk dat jij je wel van te voren opgeeft.

02-05-2024  Inloop    9.45 uur. Start 10.00 uur Eind 11.30 uur
04-06-2024  Inloop    9.45 uur. Start 10.00 uur Eind 11.30 uur
02-07-2024  Inloop    9.45 uur. Start 10.00 uur Eind 11.30 uur
08-08-2024  Inloop   9.45 uur. Start 10.00 uur Eind 11.30 uur

Opgave via deze site of info@terra-mater.nl
per telefoon 0529 426 922 of  06 29 31 29 68

Kosten € 5,00 per persoon graag contant betalen.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!