MIR-Methode Kring

Wat kan je daarvan verwachten?
  1. Vragenronde
  2. Thema-bespreking
  3. Groepshelingen

We komen met een groepje mensen bij elkaar. Je kan aan mij, MIR- Methode begeleider al je vragen over de MIR-Methode stellen.

Praten is verwerken

We kunnen met elkaar praten over een bepaald onderwerp. We komen allemaal weleens moeilijke dingen tegen. Dan is het fijn om aan elkaar te vertellen hoe ieder daar mee omgaat. Over het algemeen willen vrouwen graag praten, delen en mannen willen vaak handelen, doen.

Thema

Zo ontstaat vaak  het thema waar we dan mee kunnen werken, dat kan over van alles gaan, bijvoorbeeld verslavingen, boosheid of dat wat bij jullie leeft en ter tafel komt. – Hoe is dat; Ken je iemand; Herken je zaken-  enzovoort. Het kan zijn dat we dan ter plekke bepaalde zinnen met elkaar gaan doen , zodat er al een heling  ontstaat of de pijn daardoor verzacht.  SAMEN STERK

Bekijk de instructievideo deze staat op de pagina:MIR-Methode MOM

Misschien ken jij wel iemand die ook mee wil doen. Wat we dan wel van je vragen is, dat je de video van de 9 stappen hebt bekeken. Het fijnste is, dat je de methode hebt gedaan of er nog mee bezig bent.

Groepsheling

Tot slot doen we de MIR-Methode met elkaar samen. Doordat de kracht van gelijkgestemden is ontstaan, voelt dat als een bijzonder moment. Wij, voor één persoon de negen stappen hardop doen. Kom het ervaren. Als er voldoende tijd is kunnen we dat voor meerdere mensen van de groep doen.

Bijdrage

We vragen € 5,00 per persoon voor deze avond. De data zie je hieronder en  op de website van de MIR-Methode. Mensen vinden het fijn om met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen, kortom: met gelijkgestemden bij elkaar te zijn. Je mag vaker komen.

Eerstvolgende kring in kleine bezetting van 4 tot 8 personen. Van te voren opgeven!

1 februari       1 maart    5 april Inloop    9.30 uur. Start 9.45 uur Eind Ongeveer 11.15 uur

Opgave via deze pagina of info@terra-mater.nl of 0529 426 922

Kosten € 5,00  graag contant betalen.

Momenteel worden er Geen workshops over de MIR-Methode gegeven.