In augustus werk ik alleen online. MOM’s maken we via de mail

Terra Mater

Wat onze klanten zeggen

Deel uw positieve ervaring

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld

Meditatie afvallen

gewichtsbeheersing

Sinds ik de meditatie beluister is mij duidelijk geworden dat er in het verleden te veel is gebeurd wat nu nog invloed heeft.
Door het verleden los te laten en in het nu te leven kan ik letterlijk en figuurlijk opruimen en dat geeft een heel goed en blij gevoel. Ik luister iedere morgen naar de meditatie en dat is een goed begin van de dag.!!!
margriet

Meditatie als cadeau

Wat ben ik blij dat ik deze meditatie aan mijzelf cadeau heb gedaan. Ik wil ook wel graag dat je mij het intake formulier op stuurt zodat ik nog gerichter aan het afvallen kan werken. Ik ben benieuwd welke MoM ik dan krijg. Marieke

Duidelijk en prettige meditatie

Hoi , meditatie goed ontvangen. Zet het ook op mijn telefoon zodat ik het in bed kan luisteren. Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft op mij een ontspannende werking. A.Zw

Boek: Geloof in jezelf

Tweede keer lezen

Iets meer dan een jaar geleden heb ik jouw boek gekocht en heb de hoofdstukken gelezen en een aantal oefeningen, waarbij ik voelde dat dit bij mij paste gedaan. Ik heb dit als zeer prettig en helend ervaren. Vooral ook de meditaties op de website. Bedankt voor de woorden die je gekozen hebt in je boek en in de meditaties. Het voelt enorm vertrouwd en vol van liefde. Nu een jaar later ben ik weer gaan lezen in het boek. Daarnaast was ik ook weer op zoek gegaan naar de bonusmeditaties. Behalve bonus r6 kan ik de andere niet terug vinden op de website. Is het mogelijk deze per mail te sturen?

een hartelijke groet,
Ingrid L

Ineke L

boek en bonusmeditatie

Iets meer dan een jaar geleden heb ik jouw boek gekocht en heb de hoofdstukken gelezen en een aantal oefeningen waarbij ik voelde dat dit bij mij paste gedaan. Ik heb dit als zeer prettig en helend ervaren. Vooral ook de meditaties op de website. Bedankt voor de woorden die je gekozen hebt in je boek en in de meditaties. Het voelt enorm vertrouwd en vol van liefde.

Ingrid

Mooie energie

Een prachtig boek, dat een fijne lichte en liefdevolle energie uitstraalt als je het vasthoudt en leest.
De combinatie van het boek met bijbehorende meditaties maakt het heel krachtig.
Mooi hoe de energie van Margreet zo doorwerkt!

Janneke Huizeling

Body Drum Release

Loslaten, ontspannen, in mijn kracht.

Wat een fijne Body Drum Release heb ik mogen ontvangen van Margreet, zo’n fijne vrouw, zo vertrouwd en heerlijk spontaan. Prachtig!
Tijdens de release heb ik het ‘oude’ los mogen laten en mooie nieuwe verlangens ervoor terug mogen halen. Het voelde heel ontspannen.
Ik voelde mij in mijn kracht staan nadien.
Dankjewel lieve Margreet.

Tineke Hoeksma

Verbluffend resultaat

Ik heb nog nooit zo een diepe ontspanning ervaren door een ritmisch tikken op mijn schouders, hoofd en rug. Laat het bezinken en mail je snel.

Piet Ekkel

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Rianne Volkerink

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ria van der Veeken

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!