Terra Mater

Wat onze klanten zeggen

Deel uw positieve ervaring

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld

Anti Stress Programma

Van stress naar..

Ik wist niet wat ik moest verwachten, ik wist alleen dat ik Dit niet meer wilde. Iedere dag stijf staan van de stress.
Margreet, je hebt me in de sessies steeds iets anders aangeboden die toch samen 1 geheel vormen.
Ik ben je dankbaar voor je werk en je leuke manier van werken. Niets vind je raar, nergens heb je een oordeel over.
En oja, dat meten hoever ik opgeschoten ben was wel apart met die spiertest, ik was daar wel lacherig om. Maar ik ben weer de José die ik graag wil zijn.

José Koppel

Atlas massages

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet.
Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt.
Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig.
De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot.
Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!

Cindy van Kakum

stoelmassage

Wat een geweldig bijzondere ervaring.
Je komt aan bij een schattig idillies huisje, waar je bij binnenkomst al de ontspannen sfeer voelt.
En wat een lieve vrouw …die alle tijd neemt om naar je te luisteren en zelf ook met prachtige verhalen komt.
Ik kwam met vermoeide pijnlijke schouders en nek, ik ga nu heerlijk ontspannen en pijnloos naar huis.
Ik heb het gevoel dat al mijn energieen weer zijn gaan stromen.
Wat een beleving, gauw weer een afspraak maken.

Cindy van Kakum

Zo snel kan het gaan

“Zo heh, hoe kan dat zó snel… ik kan beter naar links kijken.” Op het einde van de massage:” Ik kan me het niet voorstellen,” Kijkt nog een paar x naar beide kanten

“Tjonge jonge, volgende week kom ik weer hoor, wanneer heb je een plekje voor mij? “

Bescherm jezelf

Wist ik dit maar eerder

Wat ben ik blij dat je mij deze week een deel hebt geleerd van de workshop Bescherm Jezelf.
Iedere dag heb ik een van de oefeningen gedaan, vooral die van mijn lichaam schoonmaken als ik gewinkeld heb en toen die ene persoon op bezoek was geweest. Eindelijk geen hoofdpijn meer van H.

Rietje

Body Drum Release

Loslaten, ontspannen, in mijn kracht.

Wat een fijne Body Drum Release heb ik mogen ontvangen van Margreet, zo’n fijne vrouw, zo vertrouwd en heerlijk spontaan. Prachtig!
Tijdens de release heb ik het ‘oude’ los mogen laten en mooie nieuwe verlangens ervoor terug mogen halen. Het voelde heel ontspannen.
Ik voelde mij in mijn kracht staan nadien.
Dankjewel lieve Margreet.

Tineke Hoeksma

Verbluffend resultaat

Ik heb nog nooit zo een diepe ontspanning ervaren door een ritmisch tikken op mijn schouders, hoofd en rug. Laat het bezinken en mail je snel.

Piet Ekkel

Boek: Geloof in jezelf

boek en bonusmeditatie

Iets meer dan een jaar geleden heb ik jouw boek gekocht en heb de hoofdstukken gelezen en een aantal oefeningen waarbij ik voelde dat dit bij mij paste gedaan. Ik heb dit als zeer prettig en helend ervaren. Vooral ook de meditaties op de website. Bedankt voor de woorden die je gekozen hebt in je boek en in de meditaties. Het voelt enorm vertrouwd en vol van liefde.

Ingrid

Mooie energie

Een prachtig boek, dat een fijne lichte en liefdevolle energie uitstraalt als je het vasthoudt en leest.
De combinatie van het boek met bijbehorende meditaties maakt het heel krachtig.
Mooi hoe de energie van Margreet zo doorwerkt!

Janneke Huizeling

Bijzonder

Lieve Margreet, heb je boek gekregen en wat BEN ik daar blij mee.Het is zo puur, ik vind het echt een juweeltje.
Heb er gisteren heerlijk in het zonnetje in zitten lezen en voel me intens bevoorrecht dat het op mijn pad kwam, dat jij op mijn pad gekomen bent Meditaties etc heb ik nog niet geluisterd maar ik wilde je dit graag even laten weten.
En wat een prachtige dromen Margreet,die ontroeren me misschien nog wel het meest.
Op mijn lange kronkelige reis naar vrede en integriteit heb ik bij heel veel mensen wat geruststelling en hoop gezocht, lichtpuntjes eigenlijk maar het klopt wat er gezegd wordt: als de leerling gereed is verschijnt de meester.Je staat naast ons en neemt ons bij de hand: toe maar, durf maar, als ik het kan kan jij het ook.
Dank je wel.
Veel liefs,fijne dag,
Inge

Inge

Massages

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Rianne Volkerink

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet.

Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ria van der Veeken

Een fijne nekmassage

Ik heb al jaren last van mijn nek en dankzij een nekmassage zijn de klachten verminderd. Ik merkte gelijk verbetering. Ik kan het iedereen aanraden.

Redmer

Meditatie afvallen

gewichtsbeheersing

Sinds ik de meditatie beluister is mij duidelijk geworden dat er in het verleden te veel is gebeurd wat nu nog invloed heeft.
Door het verleden los te laten en in het nu te leven kan ik letterlijk en figuurlijk opruimen en dat geeft een heel goed en blij gevoel. Ik luister iedere morgen naar de meditatie en dat is een goed begin van de dag.!!!
margriet

Meditatie als cadeau

Wat ben ik blij dat ik deze meditatie aan mijzelf cadeau heb gedaan. Ik wil ook wel graag dat je mij het intake formulier op stuurt zodat ik nog gerichter aan het afvallen kan werken. Ik ben benieuwd welke MoM ik dan krijg. Marieke

Duidelijk en prettige meditatie

Hoi , meditatie goed ontvangen. Zet het ook op mijn telefoon zodat ik het in bed kan luisteren. Hij is mooi, duidelijk en prettig ingesproken en heeft op mij een ontspannende werking. A.Zw

MIR-Methode MOM

Erg goeie ervaring

Hele goeie ervaring altijd als ik er geweest ben heb ik weer heerlijke rust in me hoofd.
Wat een top ervaring 👍🏻
En Margaretha doet haar werk met passie en liefde, geweldig bedankt daar voor !!

Beter handelen

Bedankt voor de MOM en de verdere informatie.
Donderdag nadat ik bij je was geweest en ook een deel van de vrijdag had ik het erg lastig.
Alsof alles nog meer ‘open’ lag dan daarvoor.
Vrijdagmiddag heb ik je advies opgevolgd en ben ik lekker op de bank gekropen.
Vanmorgen bij het wakker worden voelde ik me zoveel beter. Heel rustig ook.
Vandaag gebeurde er iets waar ik normaal erg zenuwachtig van was geworden, maar deze keer leek het meer buiten mijzelf te blijven in plaats van dat het gelijk volledig in mijn hoofd en lijf zat.
Hierdoor kon ik beter handelen omdat mijn gepieker en mijn gevoel niet direct met mij aan de haal gingen.
Een vreemde gewaarwording.
Vanmiddag een aantal uren heerlijk in de tuin gewerkt.
Merkte dat ik fijn in het moment kon zijn.
L. V.

Dankbaar en verwonderd

Sinds een dik jaar ben ik aan het Mirren en heb 2x een MOM gehad van Margreet Pielage in Ommen. (Dank, dank Margreet) Het heeft me zoveel gebracht en zoveel inzicht gegeven, zoals o.a familiepatronen en mijn reactie daarop. Ik ben 73 jaar en ik voel me zo ontspannen EN rustig en geniet van zoveel dingen. Mireille, dank je wel voor je prachtige werk, ik blijf je volgen en steunen. Een ❤️ groet. Cobi

MIR-Methode Kring

MIR Kring

Het allerbelangrijkste voor mij is het feit dat we allen onszelf mogen zijn. Dat niemand iets gek vind en dat ik begrepen word.
Dan op het laatst de 9 stappen voor elkaar doen.. Amazing! AANRADER.

MIR-Methode Workshop

MIR methode workshop voor gevorderden

Een eerste kennismaking. Gelijk bij binnenkomst voelde ik me welkom en thuis in de warme ruimte bij Margreet. Een ontmoeting met gelijkgestemden.
Margreet verzorgde een liefdevolle, inspirerende en leerzame MIR methode workshop voor gevorderden. Veel persoonlijke aandacht en afstemming. Veel informatie, tijdens de ochtend en naderhand via de mail. Dankjewel! Ik kom zeker nog een keer terug.

Mia Pieper

Reiki

8l292n

ggdyfc

💝 Adrianne want to play with you! Start Game: https://b24-lm3r0o.bitrix24.site/?hs=3700601712d896b098d7c5c21df91220& 💝

b04jee

idhllh

🖤 Вы - наш новый участник! Подарки до 600 тыс ₽ от WILBERRIES! ПРИНЯТЬ УЧАСТИЕ: https://propartnerplus.top/x2g8?hs=3700601712d896b098d7c5c21df91220& 🖤

Verbazingwekkend

Margreet, ik kwam kromlopend van de pijn bij jou binnen, je omringde mij met zoveel zorg en liefde
En dan die handen van jou, op mijn lichaam, boven mijn lichaam.
Ik weet niet wat je allemaal deed. Maar ik voel me als herboren.
Mega moe was ik toen ik thuis kwam en de dagen daarna wist ik niet wat me overkwam, Veel Minder pijn
Verbazingwekkend. Dank je wel, mooi mens, liefs van mij.

Rika

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Rianne Volkerink

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ria van der Veeken

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!