Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Visie

Ken je dat liedje van Harrie Jekkes waarin hij zingt: “Ik hou van mij, van mij en van geen ander.”?
In dat lied zingt hij Zijn en ons verhaal.

Wij schrijven allemaal ons eigen verhaal dat gaandeweg ons leven ontstaat.
Mijn doel is: samen met jou, weer bij de essentie van Jouw Eigen Verhaal te komen.
Hoe je zonder angst kunt leven en het mooie en het goede kunt omarmen.
Zodat je volop kunt genieten van degene die je echt, van binnen Bent.

Zodat ook jij kan zeggen: “Ik hou van mij, van mij en van geen ander.”
“Ik houd van mij is de sleutel van geluk.” zingt hij verder.

En als ik van mijzelf houd, ben ik in staat om van anderen te houden, van mijn lief, mijn familie, van allen die ik in mijn hart wil sluiten.
Deze Zelf liefde is mede de sleutel voor de heelheid, de harmonie in jou.

Die reis heb ik zelf ook afgelegd. Tijdens de hobbels in mijn leven steeds beter leren, ervaren, inZien waarom een gebeurtenis plaats vond.
 Leren hoe ik  met dat obstakel het beste overweg kon gaan.

Mijn doel is om jou te helpen terug te komen in de Harmonie. Mijn kennis en inzichten wil ik graag met je delen. Ik werk en leef vanuit mijn hart, met mijn gevoeligheid en innerlijk weten kan ik jou ondersteunen.

Hoe dan?

Door een intense zachte heling in je lichaam, geest, ziel.
De Ziel zie ik als de kern van ieder mens, van waaruit je denkt, voelt en handelt; Jouw Bron, jouw blauwdruk, Jouw ZIJN, degene die je Werkelijk bent.


Waarmee?

Met de MIR-Methode, een zelfhelende methode.

Want:
Alles is goed
De energie doet haar werk wel
Daar mag je altijd van uitgaan
Soms ervaar je
Pas later
Wat er is
Hoe jij je beter voelt
En Alles is Goed

Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!