Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

MIR-Methode MOM

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je op de website van de MIR-Methode aan voor de gratis tipmailtjes om je erbij te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek. Onderaan deze bladzijde staan de 9 stappen.

We helpen je graag. Ik ben een van de MIR-Methode Begeleiders en sta samen met mijn collega’s voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Wij zijn getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval.

Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren. Dan maken we een MOM, in de volgende alinea leg ik het kort uit. Tijdens een consult werk ik met spiertesten en zodoende wordt er gekeken of, en zo ja, waar blokkades liggen die de werking van de 9 stappen vertragen. Hierna werken we samen om deze blokkades weg te nemen. Er ontstaat een op maat gemaakte lijst met zinnen die je daarna zelf thuis kunt gaan aaien, waardoor je sneller door je proces kan gaan.

Niet geloven, gewoon doen.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

De negen stappen

 1. Zuurgraad optimaliseren
 2. Detox alle toxische belasting
  1. Vader loskoppelen
  2. Moeder loskoppelen
 3. Meridianen zuiveren
 4. Alle tekorten aanvullen
 5. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
 6. Basisbehoeften aanvullen
 7. Chakra’s en aura optimaliseren
 8. Missie verduidelijken

Deze stappen doe je 2x per dag, 4 weken lang. Bij (te verwachten) hevige reactie beginnen met alléén stap 5 en 7 gedurende 2 weken. Meer informatie: Uitgebreide informatie is te vinden op de website www.mirmethode.nl

MOM- MIR-Methode® Op Maat

MIR-Methode Op Maat is een op maat gemaakte lijst met zinnen die je tijdens het consult en later thuis gaat aaien.

Je kiest voor een MOM wanneer je dieper wilt werken aan een bepaald thema.

Het kan zijn dat je blokkades tegenkomt die de werking van de 9 stappen vertragen. Ik kan als MIR-Methode begeleider en therapeut / trainer via spiertesten in detail uitzoeken waar de grootste obstakels zitten. Nadat we een afspraak hebben gemaakt bespreken we waar aan gewerkt mag worden, dit kan een lichamelijke klacht zijn, maar ook een klacht op emotioneel gebied, denk daarbij aan angsten en dergelijke.

Inzoomen en meteen behandelen.

Gedurende het consult is er een direct contact. Tijdens het consult werken we heel gericht met de veroorzaker van het probleem, zodat je sneller door blokkades kan gaan. Doordat er helderheid en herkenning ontstaat en we meteen samen werken, zal je huiswerk* soepel verlopen.

“De MIR-Methode werkt op alle lagen en alle ziekte beelden: mentaal, emotioneel en fysiek. (Bij angst, een chronische ziekte en/of probleem.)”

Een MIR-Methode Op Maat (MOM) wordt hier in de praktijk gemaakt.

Bovendien is het mogelijk om een MOM via de mail, per Skype en telefoon te maken. Verdere ondersteuning kan per email, telefoon en een eventuele vervolg afspraak.

*Ik test uit hoeveel dagen je met deze MOM kan werken.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!