Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

MIR-Methode MOM

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je op de website van de MIR-Methode aan voor de gratis begeleidingsmailtjes die jou  ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek. Onderaan deze bladzijde staan de 9 stappen.

De MIR-Methode werkt op alle lagen en alle ziekte beelden: mentaal, emotioneel en fysiek. (Bij angst, een chronische ziekte en/of probleem.)”

Ik ben een  MIR-Methode Begeleider en sta samen met mijn collega’s voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Wij zijn getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval, met jouw specifieke ‘klachten’.

Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren. Dan maken we een MOM.
Als je even naar beneden scrolt leg ik uit wat dat precies is

Niet geloven, gewoon doen.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezonde verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

De negen stappen

 1. Zuurgraad optimaliseren
 2. Detox alle toxische belasting
  1. Vader loskoppelen
  2. Moeder loskoppelen
 3. Meridianen zuiveren
 4. Alle tekorten aanvullen
 5. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
 6. Basisbehoeften aanvullen
 7. Chakra’s en aura optimaliseren
 8. Missie verduidelijken

Deze stappen doe je 2x per dag, 4 weken lang. Bij (te verwachten) hevige reactie beginnen met alléén stap 5 en 7 gedurende 2 weken. Uitgebreide informatie is te vinden op de website www.mirmethode.nl

MOM- MIR-Methode® Op Maat

MIR-Methode Op Maat is een op maat gemaakte lijst met zinnen die je gaat aaien, waardoor je sneller door je proces kan gaan.

Je kiest voor een MOM wanneer je dieper wilt werken aan een bepaald thema.
Of je komt een blokkade tegen die de werking van de 9 stappen vertraagt.
Via spiertesten zoek ik in detail uit waar de grootste obstakels zitten.
Dit kan gewoon op afstand. Het werkt perfect.

Een MOM wordt aangevraagd via de mail.
Indien nodig is er nog contact per telefoon.
De lijst met zinnen krijg je ook via de mail, daar staat ook veel informatie voor jou in.
Ik test ook uit hoeveel dagen je met deze MOM kan werken.

Steeds word ik blij van dit mooie werk, dat jou zoveel brengen kan.
Het is een deel van mijn missie om mensen ‘lichter’ te maken.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!