Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Bol van licht

Het water stond hoog in en rondom de Vecht.
De zon maakte haar betoverende opwachting.
Prachtige bol van Licht, ze schijnt zelfs als we haar Niet zien!
Weet je dat wij dat allemaal in ons hebben?

Weet je dat we allemaal die Oerkracht ergens in ons lijf dragen en dat we die met een vingerknip wakker en actief kunnen maken?
Dat kan evengoed door de gedachte daaraan.
Of je denkt: Zon in mij, ga aan en schijn je Allermooiste glans naar buiten toe en hoppa, iedereen lacht ineens naar jou.
Iedereen lacht naar jou, terwijl jij onbewust bent dat je zélf glimlachend de wereld in kijkt.  Hoe mooi is dat.
Hoe mooi is het, dat wij allemaal de lichten bij elkaar aan kunnen steken.
Weet je nog niet zo goed hoe?
Dan kun je een sessie bij mij boeken.  Door vragend aanwezig te zijn, met luisterend oor en hart kunnen we helpend en ondersteunend bezig zijn, zodat de zon in jouw hart weer volop schijnen kan.
Namasté, Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!