Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Dagdroom

Voor veel mensen is het al een poos een  verwarrende tijd, wat gebeurt er veel om ons heen en In ons, want wat er om ons heen is resoneert ook in ons zelf, in ons lichaam en in ons leven.
In mijn boek kan je in elk hoofdstuk een droom lezen. Soms droom ik die s’nachts en soms ook zie ik beelden wanneer ik rustig in mijn praktijkruimte zit in een soort meditatieve houding, wat gewoon stil zijn is in mijzelf.
Gisteren dagdroomde, zag en hoorde  ik onderstaand:

Lichtstralen komen in volle vaart en snel naar beneden alsof ze haast hebben om ons te laten weten en te laten zien dat het helemaal goed is wat we doen, waar we staan, wat we laten of omarmen.

STOP staat er in aparte heldere neonkleuren letters . Stop met moeilijk denken en moeilijk doen, ga mee in de flow van al die verwarring, Verwarring binnen en buiten , van lichamelijke en geestelijke pijn.
Pak je vergrootglas en kijk er naar. Bekijk het van alle kanten, ook ernaast en er onder, zoals je met paddenstoelen ook wel eens doet om te zien hoe mooi die plaatjes of die buisjes zijn en ervaar dan de verwondering en ervaar dat je even pijn hebt alleen niet die pijn bent, Want jij bent jij.

Jij bent jouw eigenste Zelf. Zie jezelf zitten of staan en dans in gedachten om jezelf heen met dat wat er is, dans die pijn en dat onvermogen eruit. Wees die Indiaan die met platte voeten op de drum in de aarde stampt om zo te aarden en alle ongemak naar de aarde te brengen. Moeder Aarde transformeert dit allemaal weer naar positieve voeding voor jou en voor mij.

Terwijl ik dit schrijf gebeurt het ook met mij, ook mijn ongemakken en twijfels en zielenpijn, ik dans er om heen en dan ervaar ik dat mijn positiviteit weer omhoog komt borrelen zoals sprankels in een koolzuur houdende drank. Ik glimlach erom en ga ook echt even dansen, hoe heerlijk. Ik raad het je aan om dat ook te doen, muziek aan en lekker even dansen, je lijf los maken, wakker maken en dan met de intentie dat een deel van de narigheid de vloer in zakt, van je af getrild wordt en als jij dat niet kan, niet echt met je voeten op de grond dansen, doe dan als een vriendin van mij doet met oefeningen die ze niet uit kan voeren, maar wel kan visualiseren en dat werkt Echt!!
Namasté

In mijn boek staan een aantal fijne en makkelijke oefeningen om weer dicht bij jezelf te komen, om Vertrouwen terug te vinden enzovoort.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!