Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

De andere kant

Daarnet schreef ik als antwoord naar iemand iets dat ik hier graag verder uitwerk.
Vanaf ♡ is ongeveer de tekst die ik haar gaf.
Daarna ontstaan er vanzelf meer woorden.
Het gaat over het feit dat ik ondanks het nare dat ik zie en ervaar in mijn omgeving en in het grotere geheel, ik ook de andere kant kan zien.

Niet altijd meteen.
Er is tijd
Tijd nodig
Nodig om te dalen
Indalen
Om te zien
Overzien
Voelen
Ervaren
Stil
Nietsdoen
Handelen

♡..In en tijdens -wat wij moeilijke stukken noemen- in mijn leven, waren het juist die kleine stukjes, boodschappers, die het weer wat zachter maakten.
Dat blijft voor mij een rode draad: na het voelen en ervaren, het zien,
Er Is dan zo’n wonderbaarlijk teken uit de natuur of er komen helende woorden in mijn systeem.

Dat gaf en geeft troost

Ik ontvang dat in stilte en vaak met een innerlijke glimlach of een zucht.
Altijd ontstaat er een Grote Dankbaarheid.
Het zijn vaak kleine details, een druppel aan een blad, een vogel, vlinder of ineens die zonnestraal.

Toen mijn oudste broer overleed ging ik de tuin in om mijn verdriet zo de ruimte te kunnen geven.
Er kwam een Roodborstje bij mij. Het bleef om mij heen scharrelen.
Ook toen keek en voelde ik veel verwondering dat dit mooie vogeltje steeds maar bij mij bleef.
Het vloog pas weg toen ik weer naar binnen ging.

Steeds word ik blij van een Roodborstje en ik weet dat er een aantal keren zijn dat het te maken heeft met mijn oudste broer.
Niet ieder Roodborstje is dan de boodschapper van troost en andere aanwezigheid, wel word ik blij en zeg of denk: “Ha, ben je er weer.”

Als een kind kan ik alles opslurpen.

Namasté, Margaretha.

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!