Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

De boodschap uitdragen

Jezelf kwetsbaar opstellen, daar is meestal wat moed voor nodig omdat er meestal van die innerlijke stemmetjes zijn van vroeger en/of vaak aangeleerde programma’s die op de achtergrond mee spelen.
Hier en daar lees ik dat mensen zich kwetsbaar op stellen en harte -en zielen pijnen bloot leggen.
Mooi is dat. Zo helpen deze mensen ook andere mensen om dat aan te gaan.

Er ontstaat een groot veld van heling alsook van verbondenheid.
De verbondenheid van de onzichtbare draden, golven, frequenties van deze energie.
Passend bij het levensplan.
Levensplan
Missie
Blauwdruk
Dat wat je te doen staat     Er zijn vast nog veel meer woorden voor.

Op het einde van het jaar voelen velen zich ook kwetsbaarder en zijn geneigd om (meestal onbewust) een van de bescherming mechanismen toe te passen zoals vechten, vluchten, bevriezen, opgaan in de kudde, seks en andere vormen.

Ik hoop dat ieder gehoor vinden kan, steun krijgt en durft te vragen.
Het vragen om iets is blijkbaar nogal ‘lastig’ voor mensen, ook hier weer die innerlijke criticus, dat doe je toch niet.   Nee??
Kan ik aan jouw neus zien wat jouw verlangen of behoefte is?
Vragen aangeven, hoort bij communicatie.

Communicatie.

Mijn wens is dat deze belangrijke basisbehoefte meer en meer versterkt mag worden. dat we met en van en door elkaar deze kwaliteit leren en uitvoeren. Hierdoor zal de wereld er beter uitzien, in ieder geval jouw wereld.

Terugkomend op dat wat je te doen hebt in deze wereld, je missie, is die van mij: zeggen wat ik te zeggen heb, te doen wat goed voelt. Kinweb omschrijft het zo: “De missie die je bij je geboorte hebt meegekregen luidt:
“De boodschap uitdragen”.
Deze missie mag je zo breed of zo smal zien als je je dat maar kunt voorstellen.

‘Je missie houdt in dat je de boodschap van het bestaan van het ‘Kosmische plan’ mag uitdragen. Je weet dat de sleutel om toegang tot dit kosmische plan te krijgen liefde is, de onvoorwaardelijke liefde naar jezelf naar anderen en de gehele schepping. Door de manier waarop je in het leven staat draag je deze boodschap uit.’ ”

En bovenstaande leef ik op mijn manier, steeds meer vanuit mijn hart en innerlijk weten. Tot nu voelde dat voor mij te kwetsbaar om dat hier nu zo zwart op wit te schrijven. Maar, wat heb ik te verliezen? Niets, want ik schrijf wel vaker vanuit mijn (kwetsbare) Zelf.

Namasté, Margaretha.
PS In mijn boek Geloof in jezelf kan je hier ook over lezen.

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!