Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

De lijn

De lange lijn eerst zwart, kleurt langzaam zilver

Na een lang recht deel gaat het lint slingerend door het landschap

Van bovenaf is dat het best te zien.

De stromende rivier van kleurige helmen

Gaan rechtstreeks op hun doel af

Trappend op de pedalen

Hun ademhaling controlerend

 

Mensen en vlaggen werken

Dan eens motiverend

Dan weer storend

Door hun soms vreemde gedrag.

Bij hen is het wellicht enthousiasme

 

Er wordt geklommen en gedaald

Gedronken en gesnotterd

Over het stuur pijlsnel naar beneden

Afzien

En

Overwinnen

 

Wat heb jij de laatste tijd over wonnen? Of misschien wel juist vandaag.. Waar loopje tegen aan en wil je wel wat meer zicht op hebben.
Wat wil jij nog graag in boek lezen? (Deze blog tekst straat er  niet in)

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!