Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Doe je mee?

Doe je mee?
Geef je hart meer ruimte
Je babbelbox minder

Minder, ja minder leg het zwijgen op
Opdat we merken hoe fijn dat is
Zodat we een betere verbinding
Tussen hart en hoofd kunnen maken

Maak het regelmatig stil in je
Simpel door wat bewuster adem te halen
Houd jezelf eens vast

Gewoon, je armen om jou heen
Wieg een beetje
Zeg ‘ik hou van mij’

Misschien even wennen
Wen eraan om jezelf te verwarmen
Zodat je dat ook bij anderen kunt doen

Wen eraan jezelf te blijven omarmen
Dit gebeurt vanuit je hart
Je hoofd wordt vanzelf stiller

Adem in en adem uit
Bewust
Bewust Zijn

Zijn in jou
Een met alles dat in jou is

Lukt het je nog niet om meer balans tussen hoofd en hart te krijgen?
Leg dan een hand op je stuit en de andere hand op je voorhoofd.
Het werkt nog beter als je zacht en liefdevol vier tellen door je neus in ademt en vier tellen uit via de mond.
Je kunt dit doen zolang het comfortabel voelt. Daarna laat je deze oefening los.

Namasté, en liefs van mij.
Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!