Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Ganzenbord in Corona tijd

Lieve Jij.
Nog niet eerder schreef ik hier over, terwijl  het corona virus al vanaf maart  rondwaart met alle gevolgen van dien.
Veel is er al langs gekomen. Waarschijnlijk begonnen in China met een lock-down tot gevolg. Dat woord stond nog niet in mijn levensboek en waarschijnlijk evenmin in die van jou. 

Recalcitrant voelde ik me, deed ik.. omdat ik het gevoel had dat ik van mijn vrijheid werd beroofd. Dat gevoel is wel van lang geleden. Het wilde zich weer tonen in al haar grootsheid, in al haar glorie. Kijk, voel, ervaar, zo krachtig Ben ik, leek het te schreeuwen. Langzaamaan kwam ik weer in de rust en ging en ga ik mijn gang.
Zonder mondkapje naar de winkels en de stad.

Hoe fijn dat het zomer leek, de temperatuur perfect, veel gewandeld in de weken dat de praktijk gesloten was. Meteen kon ik ervaren Hoe het voor me was om weinig klanten te hebben, om te kunnen zwemmen in de tijd, hoewel ze snel vergleed.

Speelde ik spelletjes zoals ganzenbord? Nee, wel puzzelen in een boekje en lezen, in de tuin, wat er maar langs kwam en waar ik maar zin in had om te doen. Vrijheid thuis. Deze corona-tijd vergelijk ik met Ganzenbord.

Onzekere tijd? Ik noem wankelrijke tijd. Sport scholen en theaters dicht, mondkapjes, alles ontsmetten, testen of je wel of geen corona hebt. Tegenstrijdige berichten daarover.. en over een aantal maanden al  vaccinaties beschikbaar?

Wat moeten we doen,vraagt een vriendin, mijn antwoord is: wij moeten blijven staan met de voeten op de grond. Standvastig en weten dat het, ondanks dit vervelende potje Ganzenbord, weer goed komt. De put en de dood is immers weer opnieuw beginnen.

Vorige week leek ik even in die put te belanden omdat ik vlak voordat ik naar bed ging van mijn man hoorde dat de mondkapjes misschien toch verplicht worden.. Het kostte me moeite om die gedachten uit mijn hoofd te zetten.. Het is weer gelukt door steeds te herhalen: Stop, gedachte, je hebt geen kracht. Ik wil liefde en vrijheid zijn.. in en uit ademen.. het hielp en helpt echt, lieve Lieke. “Wij willen oud in vrijheid en in vrede worden omdat dat hier in Nederland kan.. Dat wil ik blijven geloven. En anders? Dan ga ik eerder ‘wieberen’ dan dat het de bedoeling is. Juist nu In deze uitdaging Moet ik Mag ik Kan ik Samen met jou en vele vele anderen De positieve hoge frequenties uit blijven stralen. Dat is onze opdracht in dit leven. Helen met Liefde en Licht, waar en wanneer mogelijk en inderdaad met alle menselijke dingen die ook in ons Zijn.
Aho en Namasté Margreet.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!