Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Gedachten: nee of ja

10-02-2023

Ik heb redelijk geslapen.
Na het wakker zijn mijn ochtend oefening gedaan en de dag klaar gezet.
Meteen schieten er vervolg woorden op mijn post van gisteren door mij heen.

“Ik had er bij moeten schrijven dat het donder het allerdonkerste is voor de partners, hun familie en familie van familie; wanneer door welk geweld dan ook, welke ziekte dan ook, welke situatie dan ook, voor Hen het allermoeilijkste is, alsook voor hun vrienden, plaats en stadsgenoten. Dat gevoel van lamgeslagen zijn.”

Ik voel de woorden, merk wat het met mijn lichaam doet.
Mijn hart en keel voelen dichtgeknepen.

Ik wrijf er over heen.
Is dit de bedoeling, Margaretha?
Nee en ja.
Ja, omdat het een logische reactie is.
Ja omdat ik mee mag leven.
Nee, wanneer het mij teveel bezig houd.
Nee, wanneer ik medelijden heb.

In de praktijk ruimte trek ik kaartjes:
Wat houdt mij het meest bezig, wat komt daar uit voort? VERWARRING
Wat kan mij helpen? ONTSPAN JE
Wat is daar voor nodig? VERTROUWEN en OVERGAVE.
Welke kaart wil nog getrokken worden? OMARMING.
Dankjewel, het geeft me lucht, Licht, ruimte.

Ik leef Hier en Nu.

Hier mag en moet ik doen wat goed is voor mij en de ander.
In overgave en vertrouwen zijn
In Liefde en Licht
In Vrede en Compassie
In Acceptatie en Respect.

Namasté, Margaretha.

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!