Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Geloof, hoop en liefde

Herinnering:
Een vriendinnetje van vroeger had zo’n leuk gouden kettinkje met een hartje en een ankertje en een kruisje.
Ze vertelde dat het betekende dat ze altijd in Geloof, hoop en liefde kon zijn.
Ik had een heel mooi zilveren kruisje met afgeronde hoekjes met glinsterende kleine steentjes aan een kettinkje..
en ik was daar zo blij mee.

Betekent dit dan alleen maar geloof??

Mm dat vond ik wel weinig.. Dat kon toch bijna niet, met een lieve mama en zo…

Ter plekke besloot ik dat in mijn kruisje ook hoop en liefde zat.
In de steentjes.
Nu weet ik al jaren dat: Al het positieve en liefdevolle, hoopvolle, een hoge trilling heeft.
Zoals ik mijn kruisje toen opwaardeerde, kan jij dat nu ook doen met Jouw basisbehoeften en waarden en waar jij voor wilt staan, waar jij voor Leven wilt.

Laten we met elkaar onze trilling hoog houden.

Weg van angst en In Vertrouwen
Weg van twijfel en In Mogelijkheden
Weg van donker en In Licht
Weg van haat en In Liefde
Namasté, Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!