Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Hallo wereld.

Hallo Wereld, hoe vaak willen we dat zeggen?
Hallo Wereld, zien jullie mij? Horen jullie mij?
Ja, ik ben er. Ben jij er ook?
Ja, jij hebt toch ook wat te zeggen of uit te leggen?

Of leggen we te vaak en teveel uit
Of juist niet, omdat we dat niet durven
En voor onze veiligheid vluchten
In het oord waar niemand ons hoort
Jezelf bevriezen is dan iets wat je bekoort

Hallo Wereld, wil jij me dan dragen
Zonder vragen, al de dagen
In voorspoed en in pijn
Mag alles er gewoon maar Zijn
Zonder me te moeten verdedigen
Zonder mij te verstevigen

Hallo Wereld, wil je er voor ons zijn?

In mijn boek staan in ieder hoofdstuk een of meerdere gedichten. Bovenstaand komt vers uit de pen. Wil je nog meer van mijn schrijfsels lezen? Met één klik kan je mijn boek Geloof in Jezelf bestellen, dan kan ik er meteen iets speciaal voor Jou in schrijven.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!