Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Helder zicht Helder Licht?

De sneeuw zo wit
Waait overal naar toe
Vormt sneeuw-ophoping
Het licht lijkt
Langer
Intenser.
Eronder is het donker.
Sneeuw.. belofte op
Helder zicht
Helder licht?
Zou het kunnen zorgen dat we daardoor in ons leven ook verder kunnen kijken,
Uit kunnen en durven reiken?

De stuifsneeuw van het dak speelt een spel met de vlokken die van de bomen waaien.
Hoe is het met ons spel..
Het spel dat we denken dat er gespeeld wordt
Het bewuste spel van de een
Het onbewuste spel van de ander

Het levenlang doorgaande spel dat we misschien niet eerder zo zagen of konden benoemen?

Ik ben maar een beetje in mijzelf aan het mijmeren, zoals mijn letterkettingen ontstaan,
waar ik mezelf iets later een antwoord op laat geven in dat wat naar boven komt drijven.. dit is ook een spel.
Verwarring in de sneeuw, verwarring in jou en mij.
Wat is nu echt?
Wat is de ware waarheid
Wat als die niet of
Wat als die wel bestaat?
De sneeuw lijkt licht en lichter
En ik?
En jij?
Hoe is het met ons licht..
Ja daar diep in ons..
In ons hart
In onze buik..

Soms, ja soms, of soms wat vaker lijkt mijn hart bang te worden van wat er om mij heen gebeurt, gezegd, ge..
Dat voelt Onprettig.
Zoals vanmiddag nadat ik iets gelezen had waar mijn hart echt pijn van deed.
Ik leg mijn hand op mijn hart
Ik adem in en uit en vraag hardop: Mijn hart, wat zeg jij? Dan ben ik stil en wacht op een antwoord.

Mijn Hart zegt: “In je hart blijven, ademen, in je hart en in je buik, adem, voel je voeten. Ga Uit je hoofd blijf in je hart en in je buik.”

Adem.. ja het helpt. Ik ben weer rustig.

Dat doe ik ook met behulp van mijn Hogere Zelf, met mijn bron, mijn IK BEN. Zij geven mij antwoord, zij steunen mij. En die antwoorden? Ja, die komen dus vanuit mijzelf, mijn intuïtie, mijn bron.

Ineens is er een stemmetje ‘wat zouden Ze er wel niet van zeggen of denken?’

Hoe mooi dat ik nog in mijzelf ben en ik rustig zeggen kan:
“Dat is de kracht kwetsbaarheid. Eerlijk durven zijn, want het komt uit mij. Als die ander hier iets aan heeft dan is dat fijn en mooi en als niet.. dan is dat evengoed zo.”

Namasté, Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!