Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Herdenken

Vanmiddag ben ik even naar het kerkhof geweest, en heb een mooie plantenschaal op het graf van mijn ouders geplaatst. Ik zie dat deze iets naar de linkerkant verzakt. De letters lees ik alsof ik ze voor het eerst zie. Mijn vader is het eerst gestorven, in 1991. Mijn moeder 6 jaar daarna. “Weer samen” hebben we erbij laten beitelen toen mamma stierf. Ze was daar van overtuigd.

Jammer dat een broertje van mij wie ik nooit gekend heb en maar 6 weken heeft geleefd, nooit een steen op zijn grafje heeft gehad.
Mijn moeder vond dat altijd jammer.
Er was gewoon geen geld voor.

Ik weet precies waar hij ooit begraven is en kijk daar ook altijd. Daar Is al jaren een ander grafje..
Hoe ouder mijn moeder werd, hoe vaker ze het met mij over Kleine Cleempie had.

De kerkdeur stond open en ik ben naar binnen gegaan.. Wat lang geleden dat ik hier was.
Ik voel verdriet en steek een kaarsje aan.
In mij is het stil en ook weer niet..
Herinneringen tollen over elkaar heen. Met zijn allen tegelijk lijken ze om aandacht te vragen…Vriendelijk vraag ik of ze op een later tijdstip terug willen komen.

Nu wil ik de verbondenheid met mijn allerliefste moeder en mijn onbekende broertje ervaren. Even voel ik weer het gemis van een kindje in wording in mij.. een miskraammeisje. (weet ik) De laatste tijd denk ik daar vaker aan. Heb het nooit aan anderen verteld..De vader van mijn kinderen weet het wel natuurlijk, wij spraken daar ook niet over.. je bent jong en het leven gaat door.. Ik zucht.

De gezichten van mijn overleden oudste broer, mijn vader, de moeder van mijn man, zijn vader heb ik niet gekend, aan hem denk ik ook.
De overleden zwagers, mijn vriendin, kleinzoontje..een hele stoet komt langs.
Herdenken is belangrijk. Weten dat ieder een andere betekenis in mijn leven had. En ik in hun leven.
Dankbaarheid ervaar ik. Grote dankbaarheid. En liefde.
Liefde voor alles en allen.
Een kaarsje voor mijn familie.
Een kaarsje voor hen die steun kunnen gebruiken.
Een kaarsje omdat ik Leef.
Een kaarsje voor geluk.
Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!