Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Ik houd van mijzelf

‘Ik hou van mijzelf ‘
Daar begint alles mee.
Hoe kan je van iemand anders houden als je niet van jeZelf houdt.
Hielden of houden je ouders van elkaar, hielden of houden ze van zichzelf?
Ik merk dat ik begin met hielden.
Mijn ouders zijn overleden, daar zal het mee te maken hebben.
Wij hebben het thuis niet altijd gemakkelijk gehad, alleen zag ik wel de liefde die er tussen mijn ouders was.              Dat was een houvast.
Mijn moeder was een en al Liefde.
De grote spil in ons gezin.
Grote liefde, durf ik te zeggen, heb ik ook.
Hopelijk kan ook jij zeggen:
IK BEN LIEFDE

Ik ben liefde, IK HOU VAN MIJZELF, is in mijn beleving de belangrijkste mantra / affirmatie die er is.
Door liefde, door van jezelf te houden, kun je helen, kun je de moeilijkheden overwinnen.
Komt daar dan niet meer voor kijken dan? hoor ik je zeggen. Natuurlijk.
Er moet een begin zijn.
Met liefde vanuit je zelf, bereik je meer dan te reageren vanuit boosheid enzovoort.
Leer liefde zijn, leer van jezelf te houden, mocht je dat onvoldoende geleerd of gezien, ervaren hebben in je leven: je kan het nog steeds leren.
Liefde en houden van, zijn basis behoeften. Jij kan het aan jezelf geven.
Hoe? Denk eens aan de MIR-Methode, daarin zit de stap van basisbehoeften aanvullen.
Het is wel belangrijk dat je alle stappen/ zinnen doet.
Lees het in mijn boek: Geloof in Jezelf
Dat is net zo belangrijk als van jezelf houden.
 Liefs, Namasté, Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!