Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Imbolc

Vorig jaar zat er vorst in de lucht, het water en de grond. Vandaag lijkt alles verzadigd van stromend water dat uit de lucht valt, plassen en riviertjes vormend.. hier in Ommen tenminste.
Verderop zijn er problemen door de regen en harde wind ontstaan.
Ergens lees ik dat morgen het 1ste Keltische feest gevierd wordt: Imbolc, het feest van het ontwaken van de natuur. (persoonlijk weet ik niet veel van die feesten/ kalender af)
De voorgaande maanden waren maanden van inkeer. Bij mijzelf merkte ik dat er veel verwerkt werd in mijn dromen alsook in beelden die plots opkwamen terwijl ik in de ontspanning zat.
Op die manier kon ik weer oudere lagen bekijken, erkennen en weer laten gaan, loslaten.
Het gaf een heerlijke ruimte in mijn systeem.
Imbolc, begin van de lente.
Misschien heb jij ook al gezien dat er geploegd is.                                           Ieder jaar raakt het mij, de verse bonken zwarte aarde.
Daarna worden deze weer vlakker gemaakt, kan er weer gezaaid worden.
Gisteren zag ik al veel frisgroene sprieten van een gewas een paar cm hoog.. als je dan op een bepaalde manier kijkt is het zo een mooi groen tapijt… dan gaat het kriebelen bij mij van binnen.
Vreugde kriebels.
Je hebt ook vast wel gezien dat de Hazelaar bomen al weken staan te pronken met hun geelgouden katjes.
De sneeuwklokjes en de bloeiende Viburnum en Toverhazelaars.
De knoppen van vroeg bloeiende bomen en struiken worden dikker en dikker.
Nog even, dan kun je de sapstroom in de Berken horen als je een oor tegen de stam legt.
Toen ik dat voor de eerste keer hoorde vond ik het zo bijzonder!
Morgen tijdens de MIR KRING gaan we ook even stil staan van wat we willen gaan zaaien, wat groeien mag en wanneer en hoe we gaan oogsten.
Dat kun jij ook voor jezelf doen.
Waar sta ik, waar wil ik naar toe?
Vind je dat nog wat lastig?
In de praktijk kan ik je handvatten aanreiken.
Wil je een afspraak maken, vul dan het formulier op de website in.
Namasté, Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!