Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Je licht stalen

Het is en blijft belangrijk dat wij het Licht In ons, voor onszelf, in onszelf, vergroten en van daaruit naar Buiten stralen.. Juist Nu.  Vitaminen van licht.
Hoe doe je dat dan, licht in jezelf houden, je licht stralen?
Persoonlijk merk ik dat ik steeds vaker mededogen voel voor mensen die een geheel andere kijk hebben, en deze soms krachtig naar mij verwoorden.

 

Deze ervaring is best bijzonder om  steeds intenser te voelen.

 

Tegelijkertijd is er een gevoel van op een eilandje te zitten..
Daarnaast is er ook het weten, dat er wel verbinding IS met gelijkgestemden.
Die verbinding is zo van belang.
Verbondenheid met elkaar, ook als je het oneens bent, ieder een geheel eigen kijk op een situatie heeft.. Dat vraagt oefening, merk ik. Eerst bij mijzelf, ook hoor ik dat van andere mensen.

 

Het lijkt wel of alles onder een vergrootglas ligt in deze C19 tijdspanne.

 

Leven Is oefenen. Vallen, opstaan, zoals mijn jongste kleinkind dat nu leert, zoals we allemaal hebben geleerd. Oefenen om steeds weer STOP te zeggen tegen vervelende gedachten of wanneer iets je erg raakt. Gisteren ervoer ik dat ook.. ik voelde me aangevallen.. eerst laat ik me raken, daarna denk ik: Stop, blijf buiten mij… ik adem uit en weer in en nog een keer.. Ik wil vrede voelen.. dat gaat dan over in IK BEN VREDE en Ik BEN RUST…

 

Zo doe Ik dat en wellicht heb jij een andere manier om het licht in jezelf te houden.

 

Pas vroeg iemand aan mij: wat is je doel?
Mijn doel is nu, mensen zoveel mogelijk op lichamelijke en emotionele gebieden te ondersteunen. Ze laten weten en merken dat er meer is dan de ogenschijnlijke beperkingen waarin we momenteel lijken te zijn. Klinken deze woorden je vreemd in de oren?
Laat ze maar in je resoneren en voel..

 

Oefenen zoals je vroeger de tafels uit je hoofd moest leren, horten, stoten, je vergissen, vergeten, en dan ineens heb je het onder de knie.
Herhaling is de kracht van de reclame. Oefenen met positieve affirmaties.

 

Oefenen om steeds weer In jou zelf terug te gaan, zodat jij je frequentie hoog houdt. Merk je dat je je zelf toch teveel laat mee slepen?
Onderneem actie, doe iets. zet muziek op, dans door de kamer, zing, lach, schreeuw, stamp op de vloer of pak een vel papier en schrijf je frustraties op. Krabbel, kras, maak een prop, scheur het aan flarden…En: ga naar buiten. Adem dan flink in en uit, geef er eventueel geluid aan, dat lucht zo op. Plant je voeten op de grond. Loop, stamp, huppel, spring. Laat het, op welke manier dan ook, uit jou, naar buiten stromen, voordat het teveel vat op je krijgt.
Bel iemand, ga op de koffie, ja ook nu, juist Nu.

 

Dan kun jij je licht weer stralen.
Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!