Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Leef je leven

We leven ons leven. Als we geluk hebben zijn we uit liefde geboren. Als baby en peuter houden we van onszelf.
Als we ouder worden “moeten” we aan allerlei eisen van onszelf en anderen voldoen.

Sommige mensen stoppen met van zichzelf te houden.

Helaas gebeurt het dat sommige mensen stoppen met van zichzelf te houden.
Misschien omdat ze te vaak het deksel op de neus kregen. Alleen: van onszelf houden is wel het allerbelangrijkste. Van daaruit kunnen we ons leven makkelijker vorm geven. “ Ik hou van mij, van mij en van geen ander…” zingt Harrie Jekkes. Voor mij nog steeds een lied van waarheid.

Hij heeft gelijk: Ik hou van mij is de sleutel tot geluk. Als je van jezelf houdt kun je ook liefde delen met een ander. Als je van jezelf houdt kun je ook de liefde van een ander accepteren. Als je van jezelf houdt kun je ook de liefde van een ander ervaren. Als je van jezelf houdt kun je ook genieten van de liefde van een ander. Houden van jezelf betekent dus dat je daardoor van een ander kunt houden.

En dan…

We kennen bijna allemaal de angst dat het mooie, het goede, weer verdwijnt. Daarom is het zo belangrijk er van te genieten als het er is en dat is… Op het moment dat je het ervaart, ziet, voelt, het NU.

Omarm je imperfectie, omarm je angst, voor wat het ook is.
Als je angst er mag zijn, als je die accepteert, dan wordt ze kleiner, dan maak je het neutraal en verdwijnt ze weer.
We hebben plus punten en min punten. Dan is er ook neutraliteit, dan blijft het genieten aanwezig.
(Hier over schrijf ik ook in mijn boek.)

Zo hebben we allemaal ons eigen verhaal, onze eigen pijn, onze eigen tekortkomingen.
Ons beeld van de werkelijkheid en jij kan een ander beeld van jouw werkelijkheid ervaren.
Het bewuste en onbewuste werken altijd samen. Ons onder bewustzijn heeft haar/zijn eigen verhaal.

Je kan weer bij de essentie van je eigen verhaal komen. Ook als je niet bent groot gebracht met liefde.
Zodat je zonder angst kunt leven en het mooie en het goede kunt omarmen. Zodat je volop kunt genieten.

Zodat jij ook kan zeggen:

“Ik hou van mij, van mij en van geen ander.”

“En als ik van Mijzelf hou, ben ik in staat om van anderen te houden, van mijn lief, mijn familie, van allen die ik in mijn hart wil sluiten.”
Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!