Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Leven vanuit je hart

“Zoek iedere ochtend bij het wakker worden contact met je hart en vraag wat het voelt. Neem dat wat er in je opkomt zonder oordelen of veroordelen aan.”
Deze zin staat voor mij op de pagina van Kinweb die verbonden is met de Maja kalender. Het is een heel interessante website.
Eerder al schreef ik over dat je al je gevoelens mag bekijken en onderzoeken. Wat heel belangrijk is, is het weten dat dit gevoelens zijn en dat jij dat gevoel niet Bent.

Wat je ook voelt, vreugde of verdriet, blijheid of ergernis, frustratie, boosheid, eenzaamheid plus dat wat je nu voelt, we kennen het allemaal. Niets is vreemd, iedereen herkent -vroeg of laat-  deze gevoelens, kennelijk  hoort dat bij onze menselijkheid. In mijn boek, in het hoofdstuk dat ik over Angst schrijf, kun je lezen dat deze gevoelens  er mogen zijn, dat je ze mag voelen, diep van binnen en dat je ze mag uiten, dat je ze daarna kan omarmen. Je herkent en erkent ze. Daarna voel jij je vrijer van die ballast, je kunt weer liefde voor jezelf ervaren.
Vanuit je zelf- liefde heb je weer contact met je hart en kan je wederom vanuit je hart leven. Vanuit het voelen ben je weer  in verbinding met je innerlijk Zijn , jouw bron bewustzijn.

Wie heeft de leiding over jouw leven, is dat je Ego of geef  jij je Hart de leiding, je hart die verbonden is met je ziel.

Jouw hart en ziel zeggen andere dingen dan dat er vanuit je brein komt.

Gaandeweg ons leven krijgen we andere inzichten. Al onze ervaringen spelen hierbij een rol.Wij zelf beslissen waar we in mee gaan en wat we aan de kant schuiven, de dingen die ons geen dienst meer bewijzen. Alles wat ons overkomt, alles wat we doen, horen, zien, vormt ons. Het zijn de leidraden  in ons leven en hoe we ons leven vorm geven. Soms bewust, soms onbewust.

Leven vanuit je hart
Vanuit je hart weten
Je mooie grote hart
Met zijn of  haar
Eigen Wijsheid

Namasté, Margaretha.

 

 

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!