Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Liefde is nooit te stoppen

We kunnen niet bij de liefde vandaan, ze is er altijd ook al zit daar ogenschijnlijk een sluier overheen. Die sluier kunnen we zelf hebben gecreëerd, of we denken dat iemand anders die over ons gedrapeerd heeft.. als ik dit beeld voor mij zie, dan is dat een onwaarheid, mocht dat zo zijn, dan hebben we dat ooit zelf toegestaan, misschien wilden we vluchten of vechten en waren we daar toen niet toe in staat, dan bleef bevriezen over, of Uit je lichaam gaan.

Uit angst van wat we hoorden, dachten, zagen of ervaarden.
Wat was de realiteit, wat is Nu de realiteit.
Was er een oorlog in ons zelf, was er een oorlog buiten ons, in ons gezichtsveld? Wat konden we doen..
Wat is Jouw realiteit.
Wat kunnen we Nu doen.
Zijn we ons bewust van de angst, de stress, waar is ons vertrouwen..
Achter wat of wie lopen we aan..

Tegenover angst staat vertrouwen en vertrouwen wordt geboren uit liefde en liefde uit licht.
We hebben allemaal onze eigen verantwoordelijkheid.
Waar kies jij voor, waar kies ik voor.
Ik kies voor liefde.
Die zaai ik als ik over de brug loop
Die zaai ik tijdens boodschappen doen
Die zaai ik tijdens het wandelen

Hoe ik dat doe? Heel eenvoudig door vriendelijkheid
Door de glimlach die er vaak is
In ieder geval mijn innerlijke glimlach
Want dat doe ik heel veel en vaak op een dag.

Dat houdt me gezond, dat maakt geluk hormonen aan. Net als Dankbaarheid.

Liefde is nooit te stoppen.
De sluier verdwijnt weer.

Je kunt nooit niet uit liefde zijn, ogenschijnlijk is die op momenten onvoel-onmerkbaar, wanneer je tijdelijk in het beschermings mechanisme van bevriezen, vechten of vluchten zit.
Of opgaat, mee gaat met de kudde.
Je kunt weer uit die staat van zijn ontwaken.

Word, BEN je eigen held.
Por het vlammetje van vertrouwen weer op
Blaas het leven in
Laat het hoger en feller branden
Zie hoe licht het dan weer wordt
Ervaar dat de vreugde weer terug komt
Voel dat ook die verborgen kracht
De kracht van LIEFDE
Weer volop en volkomen IS.

Met elkaar kunnen we zo een mooie warme deken vormen.
Met elkaar stralende kralen aan iedere levensketting, met alle kleuren van de regenboog, in allerlei vormen en maten.. Kijk hoe mooi, kleurrijk, vreugde en vredevol.
Stel het je voor, zoals velen met jou en met mij dat doen.
Stel het je voor, zoals John Lennon zong.
Een collectief veld volkomen vol van LIEFDE. Waar liefde is kan niets ander Zijn dan Liefde.
Namasté, Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!