Liefde is nooit te stoppen

We kunnen niet bij de liefde vandaan, ze is er altijd ook al zit daar ogenschijnlijk een sluier overheen. Die sluier kunnen we zelf hebben gecreëerd, of we denken dat iemand anders die over ons gedrapeerd heeft.. als ik dit beeld voor mij zie, dan is dat een onwaarheid, mocht dat zo zijn, dan hebben we dat ooit zelf toegestaan, misschien wilden we vluchten of vechten en waren we daar toen niet toe in staat, dan bleef bevriezen over, of Uit je lichaam gaan.

Uit angst van wat we hoorden, dachten, zagen of ervaarden. Wat was de realiteit, wat is Nu de realiteit. Was er een oorlog in ons zelf, was er een oorlog buiten ons, in ons gezichtsveld? Wat konden we doen.. Wat is Jouw realiteit. Wat kunnen we Nu doen. Zijn we ons bewust van de angst, de stress, waar is ons vertrouwen.. Achter wat of wie lopen we aan..

Tegenover angst staat vertrouwen en vertrouwen wordt geboren uit liefde en liefde uit licht. We hebben allemaal onze eigen verantwoordelijkheid. Waar kies jij voor, waar kies ik voor. Ik kies voor liefde. Die zaai ik als ik over de brug loop Die zaai ik tijdens boodschappen doen Die zaai ik tijdens het wandelen

Hoe ik dat doe? Heel eenvoudig door vriendelijkheid Door de glimlach die er vaak is In ieder geval mijn innerlijke glimlach Want dat doe ik heel veel en vaak op een dag.

Dat houdt me gezond, dat maakt geluk hormonen aan. Net als Dankbaarheid.

Liefde is nooit te stoppen. De sluier verdwijnt weer.

Je kunt nooit niet uit liefde zijn, ogenschijnlijk is die op momenten onvoel-onmerkbaar, wanneer je tijdelijk in het beschermings mechanisme van bevriezen, vechten of vluchten zit. Of opgaat, mee gaat met de kudde. Je kunt weer uit die staat van zijn ontwaken.

Word, BEN je eigen held. Por het vlammetje van vertrouwen weer op Blaas het leven in Laat het hoger en feller branden Zie hoe licht het dan weer wordt Ervaar dat de vreugde weer terug komt Voel dat ook die verborgen kracht De kracht van LIEFDE Weer volop en volkomen IS.

Met elkaar kunnen we zo een mooie warme deken vormen. Met elkaar stralende kralen aan iedere levensketting, met alle kleuren van de regenboog, in allerlei vormen en maten.. Kijk hoe mooi, kleurrijk, vreugde en vredevol. Stel het je voor, zoals velen met jou en met mij dat doen. Stel het je voor, zoals John Lennon zong. Een collectief veld volkomen vol van LIEFDE. Waar liefde is kan niets ander Zijn dan Liefde. Namasté, Margaretha