Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Proces

Ik was wat stil hier omdat ik met een schoonmaak proces bezig was.
Transformatie noemen we dat ook wel. Dat gebeurt regelmatig: het oude weg, het nieuwe dat al lang in mijn systeem aanwezig is, opnieuw verwelkomen. Hoe dat bij mij gebeurt? Het begint vaak met minder goed slapen en daarbij veel dromen alsook dat er overdag zomaar beelden oppoppen wanneer ik in een soort van ontspanning ben, dat ook tijdens het met aandacht groenten snijden kan zijn; mijn hoofd is dan leeg en hoppa: daar komt een korte film langs of een melodie. Een soort van her-beleven.
Het kan ook zijn dat ik een gevoel van een soort van eenzaamheid ervaar. Dat ken ik heel goed van toen ik jong was. Wie begreep mij, tenger heel gevoelig kind met koperkleurige lokken?
Toen worstelde ik regelmatig met angsten, onzekerheden en emoties. Nu weet ik dat ik op het goede spoor zit en dat weldra inzichten en innerlijke kracht weer volop aanwezig zullen zijn. Dan Weet ik dat die oude pijn allang geheeld en genezen is en toch blijft zo een zuiverings proces regelmatig langskomen omdat jij en ik aan het groeien zijn op ons levenspad, omdat we steeds dichter bij ons levensdoel, onze missie komen.
Mijn innerlijke bron van vreugde en plezier is daarna weer helemaal aanwezig.
Bijzonder is dat ik in mijn dromen heel vaak aan het genezen bent. soms groepen mensen. Kennelijk gaan mijn geneeskrachtige gaven meer en meer stromen.( ik vond dat een lastig woord: geneeskrachtige gaven, alleen wordt het wel steeds bevestigd) Mijn helende handen, aanwezigheid en helen door middel van mijn ogen. Helen met mijn ogen gebeurt vaak tijdens mijn dromen. Ik Ben dan daar, in dat gebied, bij die mensen.
Is dat ook een soort van scheppen?
Is het vernieuwen van energie ook scheppend bezig zijn?
Wel weet ik dat mijn trilling frequentie dan verhoogd wordt. Er komen nieuwe energieën naar de aarde, het is al eeuwen lang bezig en gaat gewoon door.
Schepping is vernieuwing, komt in mij op.
Ik blijf geloven in het goede, het ware, het zuivere. In vertrouwen blijven dat alles goed komt, goed IS.
We worden geholpen door onze innerlijke Bron.
Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!