Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Regenboog

Tijdens het wandelen vandaag speurde ik de hemel af naar een regenboog. De kleuren daarvan zijn altijd zo mooi. Er was een grote behoefte om die kleuren tot mij te nemen. De zon scheen en de regen was er ook, alleen de zon was waterig en de regen gestadig.

Dus maakte ik er zelf een.

Dat bracht me op een idee: ik wil je graag uitnodigen om je huis of je kamer te zuiveren, een grote energetische schoonmaak te geven; de stoflaag van bezoekers en negatieve gedachten die ergens aan vast zijn geplakt of nog als een stoflaagje steeds iets omhoog dwarrelen en weer gaat liggen te verwijderen en de frisheid van kleuren toe te voegen.

Ik kom net terug van een wandeling en het viel me op de er al struiken zijn met mooi fris groen blad. Een andere is getooid met prachtige witte bloemen. De sneeuwklokjes en de krokussen waaien in de wind. Ook de Krokus wacht op de zon, zodat er een Regenboog van kleuren ontstaat.

Hoe doe je dat, je huis zuiveren en Regenboog kleuren toepassen?

Ga met je gedachten naar de hoeken van je kamer. Op iedere hoek visualiseer je een rooster of afvoer putje.
In het midden van de kamer visualiseer je een grote buis als afvoer put.
Zie nu voor je dat er uit iedere hoek en daarna ook vanaf het plafond een soort wind of hele fijne nevel naar beneden gaat.
Je weet en ervaart dat de wind en/of de nevel alle stoflaagjes, alles wat nog ergens kleeft, haakt of misschien is vastgekoekt, helemaal schoonmaakt en zuivert. Neem de tijd ervoor.
Bij dat stukje dat is aangekoekt kan je met een sponsje of een spatel werken.

Wil je nog iets toevoegen of verplaatsen in jouw kamer? Neem daar ook de tijd voor. Alles in jouw tempo.
Klaar? Alles opgeruimd?

Dan mag je nu de mooiste Regenboog voorstellen die er is.
Stuur deze door de kamer en vul er ieder plekje mee op.
Vul de kamer met alle kleuren die je mooi vind.

kijk en voel en laat de Regenboog daarna alles mee nemen wat niet in jouw kamer hoort. Je mag hierin heel kritisch zijn, omdat het Jouw ruimte is.

Adem nog eens diep in en uit, ervaar en voel de frisheid welke Nu ontstaan is en zo een hele tijd kan blijven.
Weet dat je deze oefening regelmatig kan doen, door jezelf de vraag te stellen: ‘Is het weer tijd voor de Regenboog of is het nog fris en kleurrijk genoeg?

Veel plezier en succes hiermee.
Bovenstaande is een oefening die Niet in mijn boek staat, wel anderen waar jij je voordeel mee kan doen.
Een opgeruimde groet, Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!