Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Review

Ik kreeg steeds zulke mooie reacties van een klant, dat ik het niet kan nalaten deze in een blog te zetten.
Gabriele schrijft in een mail dat ze dit naar de website van de MIR-Methode heeft gestuurd: “Graag deel ik de geweldige resultaten die ik ervaar door het doen van een MOM (MIR-Methode op Maat) die Margaretha  Pielage(MIR-Methode begeleidster )voor mij uitgetest heeft.

Mijn vraag was voor een MOM m.b.t mijn hooikoorts klachten waardoor elke zomer in plaats van volop genieten altijd een crime is die gepaard ging met veel klachten en vermoeidheid waardoor ik slecht tot niet kan functioneren. Vooral extreme vermoeidheid, duf voelen, jeuk, snot en slijm hoesten en niezen, tranen, diarree etc. etc. (zal bij iedereen weer anders zijn denk ik). In ieder geval ben ik nu een maand de MOM aan het aaien en ik ben super enthousiast over de resultaten.

Laat ik er ook eerlijk bij vermelden dat het een beetje in golfbeweging gaat want ik heb zeker ook symptomen ervaren dat mijn lichaam volop aan het opruimen was, zgn bijwerkingen.

Na 3 weken voelde ik mij zoveel energieker en actiever dat was al een hele fijne gewaarwording en nu na de 4de week heb ik gewoon volledig klachtenvrij in de tuin kunnen werken, weet echt niet wat ik meemaak, letterlijk zo’n verademing wauw wauw wauw GEWELDIG!!!

Daarnaast ervaar ik ook op geestelijk en emotioneel vlak veranderingen, eyeopeners over blinde vlekken, beter eigen behoeften, grenzen en wensen aan kunnen geven.
Dit zou trouwens ook een effect kunnen zijn van de vrouwenkracht dag waar ik aan mee deed en daar Margaretha ontmoette.

Voel mij overal stukken lichter en ga nog even door met de MOM aaien totdat ik innerlijk voel dat het genoeg is.
Zo ben ik ook ooit met de MIR-methode begonnen en nooit mee opgehouden, en het heeft mij gaande weg al zoveel gebracht vooral veel dichter bij leven vanuit en als mijn ware zelf.

Super dankbaar en genietend van het mooie weer en alles wat in bloei staat, smile.

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!