Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Start Tweeduizend drieëntwintig

Ik wens ook jou een Gloedvol Tweeduizend drieëntwintig toe.
Ga, straal en sprankel.
Kijk iedere dag in de spiegel en zeg: Goedemorgen mooie jij.
Ga je vandaag weer mee op pad
En bezorg je me weer bijzondere momenten?
Goedemorgen mooie jij,
Help je me wanneer het ogenschijnlijk wat lastig is?
Goedemorgen mooie jij, samen zijn we toch een sprankelend Gloedvol stel,
want mijn grote Ik helpt mijn kleine ego ikje om bewust te blijven van ons Eigen Innerlijk Licht.
Goedemorgen andere jij.
Ja, jij die dit leest
Doe je ook mee, vanuit jouzelf
Vanaf jouw eigen plek
Waar dat dan ook maar mag zijn.
Laten wij, alle mensen, in verbondenheid blijven met de hand op ons hart en Gloedvol
er voor onszelf en elkaar zijn.
365 dagen
daarna de dagen die volgen
Zo zijn wij zuilen van licht.
Er is niets wat zich zo makkelijk verspreiden zal. Licht samen met Lefde.
Liefdeslicht .
Liefdeslicht
Liefdeslicht x365 = groots.
Namasté
en hierna trek ik een kaart uit de doos van de Levensbloem voor vandaag en zie een verrassende synchroniciteit: Samensmelting. “Laat uw hoofd en hart samensmelten terwijl u alle delen van uzelf omarmt.
Het huwelijk van ego en ziel creëert een vergroting van bewustwording waardoor uw weerstand tegen nieuwe manieren van zijn en denken verdwijnt – en de liefde en waarheid van uzelf worden onthuld.
Begin vandaag bij waar u bent en kies ervoor om uzelf iedere moment optimaal te voelen.
Houd van uzelf door wat u zegt tegen uzelf belangrijk te vinden. U kunt ervoor kiezen uw geest en al zijn gedachten, ideeën, overtuigingen en karakters lief te hebben. Vandaag kunt u er voor kiezen tegen uw geest te zeggen: ík hoor wat je zegt, maar vandaag oefen ik mijn vrije keuze uit om niet te luisteren. Vandaag kies ik een nieuw verhaal voor mijzelf en wat jij tegen me zegt maakt niet uit, want jij bent een deel van mij en vandaag kies ik ervoor om ieder deel van mijzelf te omarmen en lief te hebben met een grote knuffel.’ U bent sterker dan u denkt – u bent niet wie u denkt dat u bent; u bent veel, veel meer.”

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!