Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Stilte of storm

Je kent vast deze uitspraak wel:  ‘Stilte voor de storm’ alsook ‘In het oog van de orkaan is er stilte’
We hebben het mee gemaakt de afgelopen weken: hagel, regen, wind, storm.
Vanmiddag liep ik in het bos er er lagen nog veel omgewaaide bomen. Sommigen waren al gezaagd en sommigen lagen nog over het pad waar ik overheen of onderdoor kon.

Herken je onrust in jezelf?

Word je actief door winderig of stormachtig weer?

Krijg je opruim kriebels?

Schiet je sneller uit je slof?

Gooi je al je opgekropte woede eruit?

Heb je zin om het roer helemaal om te gooien, zoals je al langer van plan was maar nog niet durfde?

Of ga je lekker in je cocon?

Lekker in je stoel of op de bank met een fijn spannend boek?

De boel de boel laten?

Alles langs je heen laten waaien?

Wat hebben we veel keuze mogelijkheden.
Die hebben we niet enkel bij winderig of stormachtig weer, maar altijd.
Altijd kunnen we opnieuw een (andere) keuze maken.
Hoe fijn is dat, je hoeft je nergens aan vast te pinnen.

Of het nu windstil of stormachtig is in jou of om jou heen, jij mag doen wat  op dat moment het beste voor je is om in balans te zijn of te komen.
Daarover schrijf ik ook in mijn boek. Het middenstuk gaat daar over:
BALANS

Begrip van je situatie

Aandacht voor jezelf

Luister naar jezelf

Acceptatie van je zijn

Nieuwsgierig hoe je het anders kan doen

Spiegelen

En dan staat er natuurlijk nog veel meer in.
Ben je nieuwsgierig geworden?
Je kunt het boek hier op mijn website bestellen.
Woon je in of nabij Ommen, dan kun je het ook ophalen.

 

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!