Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

TO Haka Kaart: Ik zal overwinnen

‘IK ZAL OVERWINNEN’
Onze dag leven
Deze dag
Als een lege
Bladzijde
Is ze hier

Een paar zinnen
Over wat we willen
Waar we een
Afspraak
Voor hebben
Gemaakt

Deze dag
Met mijzelf                 met jouzelf
In mijzelf                     in jouzelf

Vanavond
Weet ik                         weet jij
Wat ik heb                   wat jij hebt
Overwonnen

To kaha, Liefs,
Margaretha.
Ik heb in mijn leven al veel overwonnen en zal dat blijven doen, als iets zich aandient dat deze kwaliteit vereist.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!