Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Uitstel

09-02- 2023 De hele dag wil ik al wat schrijven, ik wist waar het over zou gaan.. ik stelde het uit.
Nu, voordat ik naar bed ga wil het op papier gezet worden, uh, digitaal papier hier.

Iedere dag steek ik meerdere waxine lichtjes aan, omdat die zo lekker lang alsook veilig op branden.
Iedere ‘kaars’ krijgt woorden mee waarvoor ze mogen branden.
Vanochtend wist ik niet welke namen er nog bij die ene moesten…toen zei ik: “Voor hen, van wie ik de namen nog niet weet.”

Wat later in de ochtend heb ik tijdens een meditatie een hele reis gemaakt. Ik zweefde langs, door en over zo veel gebieden. Langs bossen, zeeën. rotsen en steden vol huizen. Overal kwam er een bepaald gevoel bij, van blijdschap en verwondering. Toen zag ik ook grote lege zandvlakten waar het raar stil was, een naar gevoel gaf dat. Als een onheilspellend iets…stilte voor de storm.. Is dat een voorbode? Komt er nog meer.. ?

Het woord drie suist in mijn oren door mijn hoofd.
Wat drie, nog drie nare gebeurtenissen?
Drie landen of gebieden?
Drie mensen?

Het zal er spoedig zijn.

Hoe dan? Er zijn toch al miljoenen doden door de oorlog, door aardbevingen, door branden en overstromingen en wat is er pas geleden nog meer geweest, ongelukken, de oversterfte overal?

Laat los, laat los, zingt het nu in mijn hoofd.

Ja, ik kan niet anders. Ik kan licht en liefde sturen. Dat doe ik iedere dag, met heel veel mensen samen, dat ga ik nu ook doen en dan een muziekje op, want mijn lijf wil ook graag slapen.

Ik wens iedereen vrede, ook jij voor wie het donker is.

Vaak schrijf ik over licht en vol positiviteit en dan weet ik ook altijd dat er bij velen minder licht en zonnig-heid is of voelt. Ik weet het, alleen benoem ik dat niet steeds. En toch is dat er en gaat er licht en liefde naar Die kant, naar die mensen, naar die natuur, zee enzovoort. Hier kan het licht zijn en ergens anders zo donker als de nacht. Iedere dag weet ik dat en iedere dag schijf ik iets zonnigs, althans, bijna iedere dag, omdat het in mijn beleving goed is om juist die kant te belichten, omdat er al zoveel andere berichten en gedachten zijn.

Een muziekje, naar bed, mijn dag doornemen, dankbaarheid en wensen uitspreken en slapen.
Vrede voor jou en voor jouw dierbaren.
Licht en liefde voor jou en voor hen die er niet meer zijn.
Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!