Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Vandaag en vannacht

Vandaag is vannacht al begonnen.
Ik was een paar keer wakker, daarna weer in slaap gevallen en een lange bijzondere droom gehad. Veel daarvan zie ik nog duidelijk voor mij.
Ik was met meerdere mensen op een oude houten zolder. Het was er lekker warm. De ruimte was zorgvuldig en heel kleurrijk ingericht met mooie kleurige doeken aan de wanden en op de vloer. Er waren zit kussens, er stonden bekkens met water en andere vloeistoffen. Klankschalen en prachtig mooie en wijze mensen. Helers, sjamanen, mannen en vrouwen.
Ik heb een aantal helingen en inwijdingen gekregen, de energie was zo fijn, hoge frequenties van liefde, Warmte, vrede, mededogen. Ik ervoer ze allemaal, vooral nadat ik huilde. Dat deed ik zeker drie keer. Waarom, waarover of waarvoor, dat weet ik niet.
Wat ik wel weet is, dat ik heel langzaam uit de droom terug kwam, mijn lijf had tijd nodig om weer in het gewone terug te komen.
Ik voelde me zo volledig, sereen, vredig.
De ochtend was rustig en fijn met ons tweetjes waarin de nacht weg kon zakken en ik later in lichte motregen naar een feestje kon gaan.
Vanmiddag was een heel gezellige middag met een man en veel aardige, lieve, grappige vrouwen bij elkaar om de voor-verjaardag te vieren van onze gezamenlijke vriendin. (mooi woord, voor-verjaardag)
Een paar vrouwen kende ik, de rest niet en dan hebben we het zo goed met elkaar.
Een smulmiddag met hartige en zoete taarten, cake, pannenkoekjes. En daar thee en Cava bij, met en zonder alcohol.
De gesprekken, grapjes én een prachtig twee stemmig lied horen.. tranen in mijn ogen.
Zij, jij, ik, wij, we vormen met elkaar een boeiende mensen ketting met onze eigen kleuren en kwaliteiten, daar hadden we het ook even over.
Dankjewel fijne dag voor vandaag
Dankjewel lieve mooie mensen
Dankjewel voor alles dat er is
Dankjewel jij, die mijn ‘verhaaltjes’ van belevenissen leest en dat kenbaar maakt, zodat ik door ga met dit schrijven.
Heb het goed met jezelf, zodat je het ook goed met een ander hebben kan.
Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!