Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Volle maan

De volle maan die ik wilde “vangen’ op mijn telefoon, de lampen bij de snelweg.. allemaal betoverend mooi, dat licht.
Links de vage gebouwen wat wel een stad op zich lijkt; een mystieke stad,
vol vragen en beloftes, vol antwoorden die we in onszelf ervaren en weten.

Het past mooi bij wat ik net lees:”..je bent geboren voor grotere dingen dan te worstelen met valse maatstaven.
Je bent geboren om te ontwaken tot wie je bent, om lief te hebben en om geliefd te worden, om samen te smelten met het goddelijke…” uit de grootmoeders.
Het goddelijke is dat wetende deel in ons.
Het deel zonder oordeel.

Ik heb eens, na een heling in de natuur een net gezien van blauwe lijnen.. zo magisch..
Dat net is een net van licht.

Dat licht hebben we Allemaal In ons, er is geen ontkomen aan.. alleen is dat bij velen nog omsluierd, of omfloerst, om in de beeldtaal van de foto die ik toen maakte,te blijven.
Wanneer we, of steeds als we in stilte zijn, in onszelf, of verwonderd zijn over wat we in de natuur zien en mogen beleven, dan ervaar je ook liefde, dankbaarheid, het goddelijke is ook hierin..
De lichtstraal
De dauwdruppels
Het spinrag vol diamanten
De eikels die onder de wielen vandaan knappen en verderop volgend jaar kleine lichtgroene blaadjes vertonen..
Zoveel schoonheid.
In Liefde, Namasté, Margaretha

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!