Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Vreemde wereld – voorjaar

Ik neem even pauze tijdens mijn buiten werkdag.
Toen ik gisteren dit ieneminie filmpje maakte dacht ik aan beweging. Dat altijd Alles in beweging is.
Dat we als mens niet met iedere beweging mee hoeven te gaan.
Het zogenaamde nieuws dat vaak -angst -aan- jagend- is, dat veel mensen klein houdt
en anderen juist hun vuur van onrecht aan wakkert..
Vreemde wereld
Vreemde wereld, ben jij van alle tijden?
Vreemde wereld in de golfbeweging
Vreemde gedachtegang
Vreemde besluiten.
Ik zou voor deze vijf zinnen Ogenschijnlijk willen schrijven.
We mogen zien, voelen, ervaren.
Wat resoneert, daarin mee bewegen,
Waar we niets mee hebben, als een briesje langs laten waaien.
Zoals de Blauwe druifjes, de grassen, bomen en andere gewassen doen.
Deze blauwe druifjes zijn zo mooi en flexibel. Gelukkig kunnen ze mee deinen in de wind.
De wind die hen doet dansen.
Een zachte streling op hun bloemenhuid
Doet hen vast glimlachen.
Vanuit hun bolbasis staan ze zo fijn en geduldig te pronken.
Zouden ze net zo genieten als dat ik doe?

Van hun kleur, beweging, geur.
Per uur Genieten van hun verandering.

Zouden ze er ooit aan denken dat hun korte leven vergankelijk doch veranderend is?
Zouden ze weten dat ze langzaam – ogenschijnlijk- verdorren;
Zouden ze weten dat hun bol daar voeding uit haalt zodat ze volgend jaar en misschien al in het najaar hun boeiende proces opnieuw begint?

Ik ga weer naar buiten – bezig in de tuin.

De wind neemt de belemmerende gedachten mee. Altijd, nooit niet, omdat ik het toe laat.
Omdat ik Vrede in mijzelf wil blijven houden.
Zodat ik het ogenschijnlijke negatieve weer ombuig naar voedende en helende gedachten.
Daar Kies ik voor.
Liefs, Margaretha.
In plaats van het filmpje van de bewegende Blauwe druifjes, voeg ik een foto van ze toe.
(filmpje staat op mijn Facebook

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!