Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Vrouwen en mannen pijn

De Vlaamse Gaai roept en roept, terwijl ik even buiten zit. Ik vraag wat Gaai mij te vertellen heeft.                                  Ik beloof om de betekenis nog wat dieper te beleven.. iets met intuïtie.
Gisteren tijdens de nascholings dag van de MIR-Methode waar dit thema langskwam, was ze stevig aanwezig.          Er kwamen toen al tranen.
Vanochtend de sterke ontlading daarvan.
Van wat?
Collectief uitwerken van de vrouwenpijn over seksueel misbruik. Even weer laten zakken.
Weet lieve vrouwen en mannen dat jullie niet alleen staan.
We helpen elkaar en we worden geholpen.
‘Het grootste goed is liefde’

 

Liefde naar en voor onszelf, voor jouzelf en voor de dader (s) zij zijn evengoed slachtoffer. En nee, dit is geen vergoelijken van de situatie, wel een feit.

 

Gisterenmiddag en vanochtend veel uitgehuild.
Oude Pijn in en van mijzelf en pijn van en voor jou en jou, voor zoveel vrouwen.
Daarmee of daardoor kan het geheeld en opgetild worden.
Eerder zou ik er misschien moeite mee hebben om dit hier zo te schrijven, (oude angst voor veroordeling etc) alleen is het zo goed om wel deze kwetsbaar liggende informatie/ gegeven te delen.
Mijn pijn is jouw pijn.
Jouw pijn is mijn pijn.

Hier niet mee blijven zitten is zo belangrijk.

 

Door bovenstaande te lezen wordt jouw pijn misschien ook wel weer aangeraakt en dat is goed.
Het wil gevoeld en gehuild worden, dat kan vermoeidheid geven, rust daarna of maak muziek of een wandeling of doe dat wat goed voelt voor jou.
Door het te verwoorden, te delen, te huilen, te schreeuwen, te.. wordt het lichter, kan het uit je systeem.                 Zoek hulp als je dat prettig vind.
Voer het af naar de aarde
Verbrandt het in het vuur
Geef het mee aan de wind
Laat de zee het uitwassen
Het kan op deze manieren getransformeerd worden.
Je bent weer helder
Je bent verfrist
Opgeschoond
Dompel je onder in liefde
Zoek en vraag steun aan wat en wie je wilt.
Voel je veilig
Omarm jezelf.
Vraag om een omhelzing wanneer die behoefte er is.
Laat vertrouwen je weer vullen
Voel de sprankeling die nog ergens in jou aanwezig is.
Je bent zo mooi, zo goed, zo sterk.
Alle liefs, Margaretha.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!