Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Waar kies ik voor?

Waar kies ik voor? Vanochtend telefoon gesprek gehad. Deels denken we hetzelfde, deels niet.
We konden zo goed naar elkaar luisteren, wat fijn was dat. Beiden zaten we in openheid en acceptatie, waar liefde onder Is.
Een tijd daarna las ik iets dat me raakte. Even voelde ik me weggezet. Even voelde ik iets dat op afwijzing leek en tegelijkertijd voelde ik zoveel In mij gebeuren.

 

Interessant.

 

Het ging veel sneller dan dat ik dit nu schrijven kan. Blij ben ik daarmee.Het kan nu zo snel gaan omdat ik daar al langere tijd mee oefen. Ook naar mijn klanten toe.

 

Het leven geeft me steeds weer leer-momenten waar ik dankbaar voor ben. De eerste keer dat ik het las ervoer ik dat geraakt zijn intens. Mijn kleine ik vond daar van alles van: ‘motte ze me niet?’ ‘Ben ik te veel, te open, te eerlijk?’
Ho, STOP. Dat is ego.
Dat is jezelf pijn doen, wat zit er achter of onder?

 

Adem in en uit… in stilte zijn..

 

Een glimlach over mijn hele gezicht, lijkt het. Daardoor Ben IK wederom in liefde en zachtheid naar die personen en naar mijzelf.
Hoe mooi is dat.
Gedachten zijn zo bepalend.
Aandacht volgt elke gedachte.
Telkens weer zijn wij in staat om onze gedachten om te vormen.

 

Van negatief naar positief
Van angst naar hoop en vertrouwen.
Wij zijn niet die angst.
Angst Voel je.
Ja, ze kan je hele lichaam beïnvloeden kan zo overweldigend zijn.

 

En dan toch op een moment weten dat niet jij die angst Bent.
Jij BENT jij.
Jij BENT LIEFDE en VERTROUWEN en nog zoveel meer.
Ik heb dat ervaren. En velen met mij.
Ervaren mag en kan ik steeds meer, dat ikzelf de meeste invloed op mijzelf uit kan oefenen.

Boeiende leerschool is mijn leven met daarin ook heel veel liefdevolle en fijne momenten. Gelardeerd met humor.
Margaretha.

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!