Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Winter of voorjaar

Vorig jaar was het buiten ook zo fijn, mijn man en ik maakten toen een lange wandeling  waarbij het zo warm was dat de jas uit kon, over de heupen vast geknoopt en intens genoten van alles dat uit liep, groen werd en was. Ooievaars die samen op het nest hun paringsdans deden, tenminste, zo leek het.

Vandaag schijnt de zon ook, terwijl het vannacht nog gevroren heeft.
Nu geen gezamenlijke wandeling, maar met een vriendin op pad die geen vervoer heeft.  Weer thuis konden we samen wel voor het huis genieten van een lekkere warme kop thee, in de zon, met de jas aan.
Zo fijn, de bril afzetten en mijn gezicht naar de warmte toekeren, zoals een zonnebloem de zon ook volgt.

In de voortuin bloeien de kleine Narcissen en Krokussen, ze slurpen ook de zon op. De grond wordt warmer, ik heb zin om al wat te gaan zaaien, die papaver zaadjes van vorig jaar bijvoorbeeld.

Gisteren alsook vandaag heb ik wat paardenbloemen en veldkers uit de tuin geplukt en daar mijn cracker met kaas en tomaat mee gegarneerd, volop mineralen en vitaminen. Morgen ga ik wat bladeren van de Vergeetmijniet en paarse Dovenetel toevoegen om weer puur natuur op mijn bord te hebben.
Ook dat geeft een fijn gevoel. Voorjaarskriebels terwijl het nog winter heet.

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!