Heb je mijn boek al? Bestel snel

Terra Mater

Zo boven, zo beneden

Dit jaar 2022 heb ik al aardig wat kilometers in mijn voeten zitten.
Al jaren had ik het verlangen om meerdaagse tochten te maken, alleen ‘kwam het er niet van’ Totdat ik besloot om het nu wél te gaan doen. Ik heb een goede wandelbroek en rugzak aangeschaft. (schoenen had ik al) Mijn eerste tocht is de Reggepad wandeling.

Tijdens de wandeldagen kwam ik veel water en mooie wolkenluchten tegen.
Op de SIO (School voor Intuïtieve Ontwikkeling) leerde ik: zo boven, zo beneden.
Kijkend naar de wolken kun je dagdromen.
Kijkend naar de wolken kun je veel vormen zien. Per seconde zie je veranderingen.
En het water dat kalmpjes aan kan stromen of woest te keer kan gaan.
Het kan in golven stromen en schuimkoppen toveren waarin je even niet kan ontwaren wat er in, tussen of onder zit.

Verborgen kracht, geschenk of kwaliteit.
Hoe Is dat bij jou? Kan jij mee gaan in de stroom of blijf je in verzet.
Kan je kijken naar de beweging in jou en om jou heen en durf je dieper te duiken, groter te dromen?

Voor mij is dat een deel van mijn leven.
Kijken, voelen, dromen wat ik graag wil en wat zeker niet.
Wat past wél bij mij en hoe kan ik dat bewerkstelligen.

In het diepe duiken ken ik ook.
Niet weten waar ik terecht kom,
Wél weten dat het moet/ beter is voor mij.
Het kwam en is goed.

Omdat ik geloofde dat de juiste dingen en de juiste mensen op mijn pad zouden komen.
Later las ik dat ook in het boekje De Alchemist van Paulo Coelho.
‘Beginners geluk’ noemt hij dat. Vele keren vertelde ik dit ook aan mensen.

Ik heb het immers zelf ervaren.
Mee gaan in de flow
In Vertrouwen blijven
Hoop blijven houden
Op je eigen brug blijven staan ook al is die smal
Met je hoofd in de wind voor frisse gedachten
De zon op je gezicht voor innerlijke warmte
Je voeten op de aarde voor de verbinding in stevigheid
Kopje onder duiken en je lekker uitschudden als opschoning
Weten dat je iedere keer opnieuw een keuze kan maken

Dat gun ik jou ook.
Ik kon meer dan dat ik dacht
Jij kunt meer dan dat jij denkt.
Heb het goed met jezelf met de zon in je hart.

Namasté, Margaretha.

 

Ervaringen van klanten - Massage

Heerlijk

Het is altijd fijn om bij Margreet te zijn. Vol liefde doet ze haar werk. Zo ga je ontspannender de deur weer uit. En maak je graag weer een nieuwe afspraak.

Massage en MOM

Twee keer was ik inmiddels bij Margreet Pielage voor een heerlijke massage. Zij gaf mij beide keren een MOM. Wat een invloed heeft dat! De eerste keer ging het over weerzin uit de buurt loslaten die ik ervoer tegen die “alternatieve Ria”. Natuurlijk zijn het enkel mijn gedachten die me plagen en in de weg zitten. Maar wat gaf de MOM een wereld aan verschil in hoe ik er nu in sta!! Dankjewel Margreet. Ook je behandeling en de MOM van gisteren werken weer fantastisch door. Licht en vreugde, steeds meer ervaar ik het. Zelfvertrouwen en geloof in al het mooie en goede in mijzelf. “losgekoppeld” van zoveel andermans oude pijnen die in mij hun werk voort hadden gezet.

Ervaringen van klanten - Atlas massage

Stoelmassage

Heerlijk, ik verheugde me weer om zo’n geweldige ontspannende massage te krijgen van Margreet. Het leuke is dat je de rust en ontspanning al merkt zodra je in haar schattige huisje komt. Een welgemeende welkom voelt zo goed, en dan de massage, ik kwam binnen met pijnlijke nek…schouders, ik ga weg in totale ontspanning weg pijnlijke nek..schouders zalig. De hele dag voel ik een heerlijke warmte op mijn schouders, wat een genot. Dank je wel lieve Margreet ik kom heel gauw terug!!!!!